Prowise til skoler

Interaktive skærme – perfekt til undervisning

Prowise interaktive skærme er ideelle til undervisningsbrug. De er nemme at betjene og yderst nemme at vedligeholde. Med et enkelt tryk, er skærmen aktiveret.

Det betyder, at den enkelte lærer kan koncentrere sig om at undervise – og ikke om teknikken.

Prowise interaktive skærme gør undervisningen mere spændende – og vedkommende for de digitale elever. Med de interaktive skærme kan verden inviteres indenfor og undervisningen kan blive mere levende. Skærmene aktiverer eleverne på en motiverende måde og de opfordrer til samarbejde.

Den interaktive undervisning fanger, inspirerer og motiverer eleverne. De er vant til at bevæge sig rundt på elektroniske platforme. For dem er interaktivitet helt naturligt.

Meget brugervenlig og nem at komme i gang.

Skærmen skal ikke konfigureres eller kalibreres. Og der skal ikke installeres specielle drivere. Du kan starte med at bruge skærmen med det samme.

Skærmen giver krystalklare billeder, som kan ses fra de fleste vinkler i klasseværelset. Herudover er skærmen udstyret med stærke højttalere, så lyden fra skærmen når rundt i hele klasselokalet. Sidst, men ikke mindst, er glasset på skærmene resistent både mod ridser og støv og tåler således at blive brugt i et undervisningsmiljø med mange forskellige brugere.

Prowise skærme til skoler. Skrive til os hvis vi også skal hjælpe dig.