Prowise til sundhed

Interaktive skærme – perfekt til mødelokaler

Prowise interaktive skærme er ideelle til alle typer mødelokaler – store som små. De er nemme at betjene og vedligeholde. Og med et enkelt tryk, er skærmen aktiveret. Det betyder, at du kan koncentrer dig om indholdet på dit møde – og ikke om teknikken. Det betyder også at der ikke kræves specielle tekniske forudsætninger for at kunne benytte skærmene.

Prowise interaktive skærme er udviklet til moderne interaktive møder. Til arbejdsmøder, hvor medarbejderne samarbejder og deler viden. Til møder hvor der ofte er behov for at kunne notere, tilføje eller tegne på eksisterende dokumenter. Så aftaler, beslutninger og nye tiltag bliver tilføjer på mødet, og derfor ikke efterfølgende behøver tage mere af medarbejdernes tid.

Prowise interaktive skærme kan også benyttes til Skype for Business. Det betyder at du får mulighed for både at dele indholdet med andre mødedeltagere og holde videomøder i HD kvalitet. Det kan sparer både tid og ressoucer i en travl hverdag.

Med de interaktive skærme kan eksperter inviteres ”indenfor”, til korte briefinger eller råd – uden at det optager for meget tid for de enkelte mødedeltagere.

Meget brugervenlig. Og nemt at komme i gang.

Skærmen skal ikke konfigureres eller kalibreres. Og der skal ikke installeres specielle drivere. Du kan starte med at bruge skærmen med det samme.

Skærmen giver krystalklare billeder, som kan ses fra de fleste vinkler i mødelokalet. Herudover er skærmene udstyret med stærke højttalere, så lyden fra skærmen, når rundt i hele mødelokalet. Sidst men ikke mindst er glasset på skærmene resistent både mod ridser og støv og tåler således at blive brug i en travl virksomhed – med mange forskellige brugere.

Vil du også gerne vide mere om, hvordan du kan skabe rammerne for endnu bedre møder – med interaktive Prowise skærme?

Skriv til os, så skal vi vise dig, hvordan du kommer i gang.