Prowise til skoler

Prowise touch skærm er “en smart tavle” – perfekt til undervisning

En Prowise skærm er ideel til undervisningsbrug. Den er let at betjene og yderst nem at vedligeholde. Med et enkelt tryk, er Prowise touch skærm aktiveret.

Det betyder, at den enkelte lærer kan koncentrere sig om at undervise – og ikke om teknikken.

Prowise touch skærm er en “smart tavle”, som gør undervisningen mere spændende – og vedkommende for de digitale elever. Med touch skærme /smarte tavler kan verden inviteres indenfor og undervisningen kan blive mere levende. Touch skærme aktiverer eleverne på en motiverende måde og opfordrer til samarbejde.

Den interaktive undervisning fanger, inspirerer og motiverer eleverne, som er vant til at bevæge sig rundt på elektroniske platforme. For dem er interaktivitet helt naturligt.

smart tavle

Meget brugervenlig og nemt at komme i gang.

Prowise touch skærme skal ikke konfigureres eller kalibreres. Og der skal ikke installeres specielle drivere. Du kan starte med at bruge skærmen med det samme.

Skærmen giver krystalklare billeder, som kan ses fra de fleste vinkler i klasseværelset. Herudover er skærmen udstyret med stærke højttalere, så lyden fra skærmen når rundt i hele klasselokalet. Sidst, men ikke mindst, er glasset på skærmene resistent både mod ridser og støv og tåler således at blive brugt i et undervisningsmiljø med mange forskellige brugere.

Prowise skærme til skoler. Skrive til os hvis vi også skal hjælpe dig.