Sony Teos er AV Management, når det er bedst

AV Management (Workspace Management) er en central styring af alle elektroniske enheder på en arbejdsplads eller skole.

Alt med en IP-adresse kan styres; booking af mødelokale, trådløs opkobling og elektroniske infoskærme.

Det er en enkel, skalerbar og effektiv styring af elektroniske enheder og dets indhold i forskellige områder.

Sony teos

Udfordringen

 • Et stigende antal AV-enheder skaber øget kompleksitet, og gør det sværere at holde styr på alle enheder.
 • Der er ofte mangel på effektiv digital skiltning, det medfører forsinkelser for både personale og besøgende, når de skal finde mødelokaler.
 • Meget udstyr står tændt om natten, fordi man glemmer at slukke udstyret efter brug.
AVDAN Sony teos

Løsningen

 • Sony Teos sikrer effektiv digital skiltning, som informerer præcist, på det helt rigtige tidspunkt.
 • Når du tilslutter alle AV-enheder, får du overblik over udstyret og besked om eventuelle fejl og mangler på udstyr.
 • Du kan slukke udstyret fra centralt hold, når det ikke er i brug.
Sony teos AVDAN

Resultatet

 • Bedre oplevelse af AV-udstyret generelt. Den digitale skiltning giver et professionelt udtryk.
 • Centraliseret kontrol over udstyret – både hvad angår selve udstyret og det indhold, der vises på de forskellige skærme. Det forbedrer effektiviteten på arbejdspladsen.
 • Muligheden for at slukke alt udstyr fra centralt hold, forbedre det grønne regnskab – med et mindre strømforbrug.
 • En fremtidssikret løsning med kapacitet til fremtidig vækst.

Derfor er Sony Teos AV Management smart?

Sony Teos AV Management er en komplet løsning til styring af virksomhedens mange elektroniske enheder og det indhold, som du viser på dem. Med Sony Teos kan du opnå både effektivitet og overblik.

 • Du får et forbedret informationsflow

 • Du gør det lettere for medarbejdere og besøgende både at benytte AV-udstyret, at orientere sig og at få de nødvendige informationer, på det rette tidspunkt.

 • Du får en økonomisk gevinst i form af mindre energispild

 • Du får Co2 besparelser – og et grønnere regnskab

 • Du kan optimere, hvordan virksomheden bruger de elektroniske enheder, samt hvornår og hvor længe de benyttes.

Bruger du Microsoft Office 365 i forvejen, kan du med fordel bruge Sony Teos. Du benytter bl.a. skabeloner fra Office 365, som du kender i forvejen – og SONY Teos er ikke dyrt.

AV management
Sony teos digital skiltning

Enkel, centraliseret kontrol af alle dine tilsluttede enheder

Med en intuitiv brugergrænseflade kan du oprette flot skiltning, sende indhold med ét enkelt klik til skærme hvor som helst i bygningen, og overvåge og administrere alt AV-udstyr, med en IP-adresse, som du har tilknyttet systemet. Sony Teos er hostet lokalt eller i skyen og sikrer, at du altid har kontrol.

Et samlet overblik over alle data om dit AV-udstyr

Få overblik over hvordan dit udstyr benyttes ved at indsamle og analysere data fra alle enheder og rum. Et avanceret analysedash-board giver dig mulighed for at filtrere efter tidsramme eller websted og bruge indsigten til at optimere din løsning endnu mere.

AV management
AV management

Vær grønnere og mere omkostningsbevidst

Hvorfor spilde energi når ingen ser på? Planlæg skærme til at tænde og slukke, når det er nødvendigt, for eksempel om aftenen og i weekenden, for at reducere energiforbruget og bidrage til miljømål.

Løs problemer, så snart de opstår

Det tager typisk et stykke tid inden man opdager, at udstyr ikke virker. Med Sony Teos opdager du med det samme, hvis der er problemer med udstyret. Det betyder, at du hurtigt kan løse problemet. Er der tale om udstyr i et mødelokale kan du, i dit mødebookingsystem, sørge for at lige nøjagtig dette rum ikke kan bookes, før udstyret fungerer igen.

Sony teos skalerbar

Kantinen der ønsker at minimere madspild

Kantinen bruger skærmene til at minimere madspild. Ud fra både et økonomisk og et grønt perspektiv.

Hvordan?

Sidst på dagen, kan kantinen tilbyde evt. rester billigere til medarbejdere/studerende, for at minimere evt. madspild, og støtte op om grønnere fokus og bedre CO2 regnskab.

Ledelsen der ønsker adfærdsændringer

Ledelsen kan f.eks. bruge skærmene til at få folk til at gøre noget specielt – f.eks. komme affaldet i affaldskurven. Adfærdsregulering.

Hvordan?

En info skærm viser først, hvor affaldet skal anbringes – og efterfølgende, når affaldet er lagt i affaldskurven, viser skærmen hvordan du er en del af en statistik. F.eks. hvor mange der i dag har kommet noget i affaldskurven.

Ledelsen der ønsker instruktioner ved f.eks. brand

I forbindelse med en eventuel brand, bombetrussel eller lign. Kan skærmene informere præcist, hvordan den enkelte skal forholde sig.

Hvordan?

Fra centralt hold kan man overtage alle skærme, og informere om situationen klart og entydigt evt. med tegninger og illustrationer. Man kan fortælle, hvilke forholdsregler man skal tage samt hvilken vej, der skal bruges til at forlade bygningen.

Det skaber mindre forvirring og panik i en presset situation.

Ledelsen som ønsker også at bruge skærmene som samarbejdsværktøj

Har man en signage skærm på steder, hvor de studerende eller medarbejderne samarbejder eller holder møder, kan de studerende/medarbejderne logge sig trådløst på skærmen og bruge den til f.eks. videokonference eller samarbejdsværktøj. Når der ikke er logget nogen på skærmen, går skærmen automatisk tilbage til signage.

Her virker SONY Teos

SONY Teos kan afvikles via en app, direkte fra Sonys monitorer. Har du et eksisterende udstyr du ønsker at benytte, så kan der tilkøbes en Teos player til kr. 650,-, som gør systemet kompatibelt med alt, der har HDMI indgang.

Det er ikke dyrt

Det eneste man skal bruge for at komme i gang er en server, hvor standard softwaren placeres. Indkøb af standard softwaren er en engangsinvestering.  Standardsoftwaren styre alt.  Brugere og administratorer kan oprettes med forskellige rettigheder.

Når du ønsker en facilitet/ny funktion, så køber du en licens til den, derefter ejer du licensen. Der er ingen månedlig afgift, hvilket gør systemet særdeles pris interessant på bare kort tid.

Licenspriser på de forskellige faciliteter/funktioner ligger på mellem 600 kr. og 1600 kr.

Det er nemt

En bruger kan oprettes med rettigheder til at opdaterer en eller flere sider på udvalgte skærme eller dem alle. Brugeren skal ikke igennem et stort signage kursus, men blot udfylde en template, der er lavet i powerpoint eller excel. Brugeren mailer den nye template direkte ind i systemet, og det er opdateret. 

Læs mere om Sony Teos – AV Management –  på Sonys egen hjemmeside.

Vil du vide mere om Sony Teos – og de mange forskellige muligheder med Workspace Management?

Udfyld og send nedenstående formular – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 87 45 60 90.