AV tekniker / AV montør – Jylland

  • Vil du arbejde med nyskabende, kreative AV-løsninger?

    – i en virksomhed der fokuserer på at kommunikation mellem mennesker skal skabe værdi og videndeling

AV tekniker /AV montør – Jylland

Til vores projektafdeling i Jylland søger vi lige nu en dygtig AV-tekniker / AV-montør, som har lyst til at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste og mest nyskabende AV-løsninger.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af et ambitiøst team af dedikerede medarbejdere, som implementer, drifter og vedligeholder professionelle AV-løsninger i både private virksomheder og offentlige institutioner, herunder undervisnings- og sundhedssektoren.

Din opgave bliver at implementere og vedligeholde vores jyske kunders AV-løsning i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du kommer til at arbejde med både store og små projekter, som kan indeholde både skærme, videokonference, lyd m.v.  Løsninger som alle har det klare formål at sikrer optimale betingelser for kommunikation mellem mennesker.

Vi arbejder bl.a. med Polycom Videokonference, Skype for Business, Prowise Multi Touch skærme, CalmViso Sanserum, Akuart akustik løsninger, Crestron Rumstyring m.v..

Dine kvalifikationer

  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og kunne bevare overblikket med mange bolde i luften

  • Du skal være ambitiøs, nytænkende og kreativ, da mange af vores kunders AV-løsninger kræver, at du tænker ud af boksen

  • Du har en relevant uddannelse

  • Du skal kunne læse og skrive flydende dansk, og kunne sætte dig ind i komplekse løsninger

  • Du skal have mindst et par års erfaring med installation af AV-løsninger

  • Du er ansvarsfuld, troværdig og kvalitetsbevidst – og du skal kunne trives med en åben og ærlig omgangstone – i en travl hverdag

Hvem er AVDAN

Vi er en ung, spændende AV-virksomhed grundlagt på et solidt fundament af erfaring. Vores fokus er på at skabe optimale betingelser for kommunikation mellem mennesker og værdi gennem videndeling. Det gør vi ved at skabe audiovisuelle løsninger, der letter og løfter kommunikationen mellem mennesker til et højere niveau, så videndeling bliver til både værdi og velfærd.

Vi implementer, drifter og vedligeholder, så der er tryghed og god økonomi i alle løsninger.

Vi har en viljestærk videnskultur, og et højt energiniveau, hvor medarbejderne brænder for at skabe værdi og derigennem gøre en forskel i AV-branchen.

AVDAN har hovedkontor i Skanderborg og afdelinger både i Herning, Ølgod og Skovlunde lige uden for København.

Søg stillingen

Hvis du vil søge stillingen så send dit CV, og et par ord om dig selv til CEO Jacob Carlsen på jca@avdan.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.