Booking af mødelokale

Med skærme til booking af mødelokale placeret ved dørene ind til alle lokaler eller møderum kan du optimere brugen af ​​dine mødelokaler med et klart overblik over lokalreservationer, og give dine medarbejder mulighed for at booke mødelokaler enten på farten eller når de står foran selve mødelokalet. De enkelte skærme viser tydeligt, om lokalet er optaget, hvem det benyttes af og hvornår lokalet kan benyttes igen.

 

Mødelokalebooking optimerer brugen af dine mødelokaler

Vis data fra kalender, skema og bookinger

På lokale- og møderumsskærmene vises informationen direkte fra den kalender-, det skema- eller bookingsystem, der bruges i organisationen. Visningen kan bl.a. indeholde aktuelle og næstkommende bookinger inkl. start og sluttid, emne og beskrivelse.

 

Booking af mødelokale direkte på skærmen

Det er også muligt at booke et ledigt lokale direkte på skærmen eller forlænge et eksisterende møde. Det giver fleksibilitet, når der opstår ad-hoc-møder eller ændringer.

 

Vi har tre forskellige løsninger til booking af mødelokale du kan vælge imellem:

Booking af mødelokale

Sony TEOS Booking

Sony TEOS Booking, er en del af TEOS platformen, som kan leveres som en on-premise eller en cloud løsning. Løsningen er licensdrevet, dog er der en eengangslicens pr. skærm. Platformen drives på Sony touch skærme i flere varianter, med indbygget android-player.

 

Booking af mødelokale - selvbetjening

Sony TDM Digital Booking

Sony TDM Booking, leveres som en cloud løsning. Løsningen er licensdrevet pr. skærm, og kan tilbydes som 1-, 3- eller 5-årig licens. Platformen drives på Sony booking touchskærme i forskellige varianter, med indbyggede android-player.

 

Booking af mødelokale - optimer

VisioSign

Visiosign er en dansk-baseret virksomhed, som AVDAN har haft samhandel med i flere år. Virksomheden har egne udviklere og support, såvel som grafiske designere.

 

Sony Teos, TDM og Visiosign har også løsninger til infoskærme / digital signage / digital skiltning. Læs mere om løsningerne til infoskærme her

Sony Teos er samtidig en AV-Management løsning. Læs mere om Sony Teos her  – eller på Sonys egen hjemmeside.

Skal du i gang med digital mødelokalebooking og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.