• KUNDE

  Københavns Kommune

  Udbygning og renovering af Christianshavns Skole

 • OPGAVE

  Undervisningslokaler & auditorium

  Alle basislokaler på Christianshavns skole skulle opgraderes og skolens auditorium skulle have både projektor, lærred og lyd.

 • LØSNING

  Interaktive prowise skærme, højttalere, lærred og projektor

  Der blev bl.a. opsat interaktive Prowise skærme i alle basislokaler og både højttaler, projektor og lærred i auditorium.

Kundens oplevelse

Christianshavnsskole er i gang med en udbygning og helhedsrenovering, hvor vi i samtlige basislokaler har fået monteret nye Prowise skærme fra AVDAN – i mange lokaler har der været udfordringer med opsætning, som AVDAN har fundet fine løsninger på.

I vores nye auditorium har AVDAN foreslået – og monteret – en fantastisk projektor og et 360 cm bredt motorlærred, som på en utrolig nem og brugervenlig måde kan betjenes.

Der er opsat en fantastik lyd-side i form af en enkelt Clearvoice højtaler, som give lyd til hele auditoriet uanset, hvor man befinder sig. Denne løsning er optimal og meget brugervenlig for lærer og elever.

En løsning vi er meget tilfredse med.

Undervisningslokaler

Der blev opsat 23 stk. af de nyeste Prowise Touchscreens i alle undervisningslokaler, heraf blev nogle af Prowise skærmene opsat på hæve/sænke vægbeslag, så selv de mindre elever kan nå de interaktive mulittouch skærme.

Auditorium

I auditoriet blev der installeret en enkel, men effektiv løsning med en Epson Laser projektor på et 360cm Projecta motorlærred. Herudover installerede vi en Clearvoice søjlehøjttaler, suppleret af en væghængt subwoofer.
Der blev også leveret både mikrofoner og Barco Clickshare.
Det hele styres centralt fra et Neets touchpanel.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om vores løsninger generelt eller om specielt løsningen på Christianshavns skole, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.