• KUNDE

  Haderslev Handlesskole

  Haderslev Handelsskole

 • OPGAVE

  Undervisningslokaler

  Ny AV-teknologi i alle undervisningslokaler.
 • LØSNING

  Interaktive Prowise skærme

  Der blev opsat nye 86″ Prowise multitouch skærme i alle lokaler og nye whiteboards.

Kundens oplevelse

Vi var i tæt dialog med AVDAN om, hvad vi godt kunne tænke os både i forhold til det pædagogiske og samtidig drift, support og vedligehold fremadrettet. AVDAN gav fra start en kompetent rådgivning på baggrund af vores ønsker. Vi endte med at vælge 86” Prowise Multitouch Skærme fra AVDAN. Prowise introducerede ét helt nyt lineup ultimo 2018, som på alle punkter indfriede vores forventninger til en Multitouch Skærm.

AVDAN fik adgang til undervisningslokalerne mandag i uge 7 – torsdag eftermiddag var installationen komplet og afsluttet. AVDAN’s venlige og professionelle tilgang har gjort, at vi efterfølgende ikke tøver med at ringe til AVDAN, hver gang vi skal have lavet nye AV-løsninger.

Vi kan klart anbefale AVDAN som samarbejdspartner, hvis man ønsker folk med en kompetent rådgivning og professionel tilgang til opgaven.

Samuel Friberg

Beskrivelse af AV-løsningen på Haderslev Handelsskole

Undervisningslokaler

I alt 32 stk. 86″ interaktive Prowise skærme.

29 Prowise skærme blev fastmonteret på væggen. Ved siden af hver interaktiv skærm, blev der derudover opsat et 2 meter bredt whiteboard. Ved siden af den interaktive skærm bliv der derudover placeret et udtag, som giver underviseren mulighed for nemt at skifte mellem lærer PC og elev PC.

Udover de 29 fastmonterede skærme, råder skolen også over 3 stk. mobile Prowise skærme på 86”.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om vores løsninger generelt eller om specielt løsningen på Haderslev Handelsskole, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.