Infoskærme / Digital skiltning / Digital Signage


Kommunikér klart med infoskærme

Effektiv kommunikation har aldrig været vigtigere. Med infoskærme / digital signage / digital skiltning kan du sikre, at både besøgende og medarbejdere bliver informeret og betjent korrekt og rettidigt med bl.a. digital skiltning, selvbetjeningsstandere og videovægge i stort format.

Anvender du den digitale skiltning interaktivt, giver du både medarbejdere og gæster mulighed for at betjene sig selv. Du kan bl.a. bruge systemet som wayfinder, reception med registrering og interaktive kataloger.

Den interaktive skiltning er både iøjnefaldende, personlig og kundevenlig. Med digital skiltning distribuer du nemt, fra centralt hold, informationer ud på de skærme, der er koblet på virksomhedens eller uddannelsesinstitutionens netværk.

 

Her kan du med fordel anvende digital skiltning:

Gæsteregistrering

Gæster melder selv deres ankomst.

Med gæsteregistrering kan besøgende søge efter medarbejdere, de har et møde med, og melde deres ankomst. Der er også mulighed for at printe gæstekort.

 

Receptionsskærm

Receptionsskærm med velkomst, mødeoversigt og oversigtskort.

Receptionsskærmen kan bruges til at byde gæster velkommen og informere om dagens møder.

 

Kortoversigt

Interaktivt kort over bygningen kan vise vej til specifikke lokaler og møderum. Det gør det nemt og enkelt at finde vej og navigere i bygningen.

 

Infoskærme

Med en infoskærm bliver det let at give aktuel, relevant og målrettet information til kunder og medarbejdere på tværs af afdelinger, etager og lokationer.

 

Vi har tre forskellige løsninger til infoskærme / digital skiltning /digital signage, som du kan vælge imellem:

infoskærme

Sony TEOS Signage

Sony TEOS Signage er en del af TEOS platformen. Den leveres som en on-premise eller en cloud løsning. Løsningen er licensdrevet, med en eengangslicens pr. skærm. Platformen drives på Sony skærmens indbyggede android-player, eller på en ekstern android-player, såfremt der anvendes andre brands.

 

infoskærme digital signage

Sony TDM Digital Signage

Sony TDM Signage leveres som en cloud løsning. Løsningen er licensdrevet pr. skærm, og kan tilbydes som 1-, 3- eller 5-årig licens. Platformen drives på Sony skærmens indbyggede android-player, eller på en ekstern android-player, såfremt der anvendes andre brands.

 

infoskærme - digital skiltning

VisioSign

Visiosign er en dansk-baseret virksomhed, som AVDAN har haft samhandel med i flere år. Virksomheden har egne udviklere og support, såvel som grafiske designere.

Visiosigns platform, afvikles på Visiosign skærme med indbyggede playere. Løsningen designes og leveres via Visiosign, som har leveret custom made signage løsninger igennem mange år.

 

Både Sony Teos, TDM og Visiosign tilbyder også AV- møderumsbooking

Derudover er Sony Teos en AV-Management løsning, med en lang række andre muligheder. Læs mere om Sony Teos som AV-Management løsning her

Eller læs mere om Sony Teos på Sonys egen hjemmesiden

Skal du i gang med digital skiltning – digital signage – og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.