Touch skærme

Touch skærme er et uundværligt værktøj, hvis du vil skabe et moderne tidsvarende undervisningsmiljø, som tager højde for både elevernes digitale færdigheder og de ændrede forudsætninger for selve undervisningen, her tænker vi specielt på den øgede brug af parallel- og fjernundervisning.

Touch skærme med mange forskellige anvendelsesmuligheder:

Tavle

Touch skærmen kan naturligvis bruges som almindelig tavle. Men dens styrke ligger i de interaktive muligheder for at samarbejde, dele og distribuere det, der tegnes og skrives på tavlen. Noget som i den grad understøtter den kreative proces og engagerer eleverne.

Interaktiv touch skærm

Med touch skærmen kan du invitere verden indenfor, og derved gøre undervisningen endnu mere levende. Du kan vise film, video og søgninger. Du kan skrive og notere oven på alt det, som eleverne ser på skærmen. Gemme alle noter og billeder. Lade eleverne skrive og notere. Og sende alle noter og kommentar til eleverne efterfølgende.  Touch skærme aktiverer eleverne på en motiverende måde, og opfordrer til samarbejde.

Videomøder

De interaktive touch skærme kan også med fordel bruges i mødelokaler eller lokaler til parallel- og fjernundervisning. Skærmene er velegnet til fjernundervisningen, fordi de også understøtter samarbejde og præsentationer ved videomøder, så eleverne oplever en dynamisk og engagerende undervisning, selvom de ikke befinder sig i samme lokale som læreren.

Prowise touchskærm Ten

Prowise bedste skærm til dato.

Skærmen leveres med garanteret høj billedkvalitet, prisvindende Dolby Audio lyd og den bedste skriveoplevelse nogensinde.

En højkvalitets high-end touchskærm.

AVDAN har modtaget prisen som ”Prowise Partners Award Winners 2021”.

Hør begrundelsen – se videoen

Skærme designet til og i samarbejde med uddannelsesinstitutioner

prowise touchskærm kontrol
Prowise Privacy & Security
Prowise touch skærm træ

Skærmkontrol

Administrer alle dine touch skærme fra én portal. Gratis i fem år.

Høj sikkerhed

Et sikkert klasseværelse. Prowise’s høje privatlivs- og sikkerhedsstandarder, gør det sikkert at anvende Prowise hver dag.

Det tyske ”Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik” (BSI) har tildelt Prowise sikkerhedscertifikatet ”IT-Grundschutz” som den eneste EdTech-virksomhed på verdensplan.

Dit eget træ

Prowise planter et træ for hver Prowise touchskærm Ten du køber.