Presenter software

PROWISE PRESENTER

GRATIS PRÆSENTATIONSVÆRKTØJ

Presenter software

Få mere ud af dine tablets, PC’er, smartphones og interaktive skærme / interaktivt whiteboard. Få det hele til at arbejde sammen. Få det fulde udbytte.

Prowise Presenter er gratis at bruge for alle

Der er ingen skjulte bindinger eller ekstra omkostninger. Alle brugere kan gratis få adgang til Presenter og derved får gavn af alle de unikke fordele, som Presenter 10 indeholder.

Med en gratis konto kan du logge ind hvor som helst: På Prowise Touchscreen i klassen, på din Chromebook på biblioteket eller på din tablet derhjemme.

Glem alt om USB nøgler

Prowise Presenter er en cloud-baseret software, der fungerer med de fleste mobile enheder. Det betyder, at du kan tilgå softwaren fra enhver computer, tablet, eller smartphone – på arbejdspladsen eller derhjemme.

Med Prowise Presenter App på din tablet har du adgang til præcis de samme funktioner, som du finder i Prowise Presenter på en PC.

Og er du ansat i undervisningssektoren kan du bruge UNI-Login til at logge ind i Presenter (Pro-versionen), og du kan også benytte Prowise Presenter, hvis du har et interaktivt whiteboard

Annotate

Tag screenshots af hjemmesider og upload dem i din præsentation /dit undervisningsmateriale. Med annotate kan du skrive kommentar i en fil eller på en hjemmeside og gemme siderne med notater til senere brug eller til distribution. Det hele helt enkelt – som på en elektronisk tavle.

Proquiz

Du kan hurtigt på mødet eller i undervisningen oprette en quiz eller en række spørgsmål, som du ønsker eleverne eller mødedeltagerne skal tage stilling til. Du ser resultatet med det samme og kan eksportere dette til f.eks. Excel.

Privacy verified

Prowise Presenter overholder førende certificeringsstandarder og beskytter personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Prowise har opnået dette certifikat gennem en intensiv privatlivsrevision, herunder en detaljeret undersøgelse af deres praksis og procedurer for beskyttelse af personlige oplysninger og SSL-forbindelser. Revisioner foretages årligt for at sikre, at alle gældende lovgivningsmæssige og industrielle standarder overholdes. Den omhyggelige håndtering af personoplysninger er af stor betydning for Prowise. Derfor behandler og beskyttes personoplysninger med størst mulig omhu.

Vil du gerne vide, hvordan du får Prowise Presenter – et gratis præsentationsværktøj

Så skriv til os – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.