• KUNDE

  Københavns Kommune

  Nybygning af Kalvebod Fælled Skole

 • OPGAVE

  Undervisningslokaler, Idrætshal & auditorium

  Den nybyggede Kalvebod Fælled Skole skulle have moderne og tidssvarende AV udstyr i både idrætshal, auditorium, lille gymnastiksal og i alle undervisningslokaler.

 • LØSNING

  Interaktive prowise skærme, lydanlæg, højttalere, lærred og projektor

  Der blev bl.a. opsat 43 interaktive Prowise skærme, flere lydanlæg, 15 loftmonterede højttalere, projektor, lærred.

Kundens oplevelse

Ifm. byggeriet af Kalvebod Fælled Skole, som vi skulle åbne d. 1/5 2018, fik vi installeret en del AV-udstyr i vores idrætshal, auditorie, lille gymnastiksal og i alle vores undervisningslokaler.

Vi var i tæt dialog med AVDAN om, hvad vi godt kunne tænke os, og de kom retur med gode gennemtænkte brugervenlige løsninger i et samlet oplæg.

Vi endte med at vælge alt fra oplægget, og har fået en række brugervenlige løsninger, som alt personale har let ved at betjene. Selv i den store hal, hvor vi har valgt et ret stort lydanlæg, der både kan bruges med bluetooth, kabel og selvfølgelig trådløse mikrofoner – er brugervenligheden en del af den gennemtænkte løsning.

AVDAN fik først adgang til bygningen ca. 14 dage før vi skulle åbne, og havde derfor travlt, men deres yderst venlige og professionelle tilgang, har gjort, at vi efterfølgende ikke tøver med at ringe til AVDAN, hver gang vi skal have lavet nye AV-løsninger – senest i vores musiklokale.

Vi vil på det kraftigste anbefale AVDAN som samarbejdspartner, hvis man ønsker folk med en kompetent og professionel tilgang til opgaven. Det er nogle fantastiske folk og et velfungerende firma, der kan sit kram.

Undervisningslokaler

43 stk. interaktive Prowise skærme. Indskolingslokaler er med motoriseret hæve/sænke vægbeslag, så alle børnene  – uanset højde – kan deltage oppe ved skærmen.

Udover de fastmonterede skærme, råder skolen nu også over 3 stk. mobile Prowise skærme på 86”, som benyttes ved samlinger og undervisning, som foregår rundt omkring på skolen.

Alle lærerne benytter Prowise Presenter software som deres interaktive undervisningsplatform.

Inden skolen blev taget i brug fik alle underviserne en gennemgang i ,hvordan de benytter Prowise skærmene, så de får mest mulig udbytte ud af dem.

Derudover har skolen IT vejledere været på kursus i brugen af Prowise Presenter software.

Idrætshallen

Stort Electro-Voice lydanlæg , i alt 15 loftmonterede PA højttalere – drives af 6 stk. Dynacord forstærkere, som kan opdeles i 3 zoner, idet hallen kan opdeles med foldevægge. Systemet kan køres samlet med alle 3 zoner, 2 zoner eller individuelt for hver zone.

Musik kan afspilles trådløst via Atterotech bluetooth paneler, som der er monteret én af i hver zone.

Der er trådløse mikrofoner, som kan anvendes hver for sig i hver sin zone, eller samlet i alle zoner.

Super enkel styring via Ecler touchpaneler, som kommunikerer med centralt placeret controller i teknikrummet.

Løsningen anvendes både af skolens personale, samt de forskellige sportsforeninger, som har adgang til at benytte hallen efter skolens normale åbningstid, hvilket gjorde det ekstra vigtigt at betjening af løsningen er enkel.

Alt AV infrastruktur (forstærkere, controller og mikrofon modtagere) er placeret i centralt teknikrum.

Auditorium

Enkel opsætning med loftmonteret Sony projektor, Projecta motorlærred og Cornered højttalere.

Forstærker, controller mm. er placeret i rackskab ude i det lille teknikrum.

Lille gymnastiksal

Electro-Voice lydanlæg som kan afspille musik trådløst fra smartphones o.lign. og betjenes centralt via Neets trykknap panel

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om vores løsninger generelt eller om specielt løsningen på Kalvebod Fælled Skole, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.