• Live-streaming- og videoproduktionsstudier

Studier til live-streaming- og videoproduktion

Levende billeder er i dag én af de fortrukne kommunikationsformer. Derfor fokuserer mange virksomheder også på at de levende billeder, som de sender ud til deres kunder og samarbejdspartnere, er af høj kvalitet. De indretter streaming- og produktionsstudier.

Live-streaming- og videoproduktionsstudier

Streaming- og videostudier til mange formål

Streaming- og videoproduktionsstudier kan bruges til bl.a.  generalforsamlinger, paneldiskussioner og konferencer. Men også til optagelse af videoer, som bl.a. instruktions- og produktvideoer. De kan bruges både til den interne og den eksterne kommunikation, og til den store eller lille forsamling.

 

Live-streaming- og videoproduktionsstudierAVDAN

Live-streaming: En følelse af tilstedeværelse

Når deltagerne på virksomhedens events ikke fysisk er – eller kan være – det samme sted, er live-streaming et oplagt værktøj. Det gør det muligt at ”samle” mennesker i et forum. At skabe en følelse af tilstedeværelse og samhørighed, fordi vi med live-streaming er i stand til at indfange en stemning, og fordi man, som deltager, får følelsen af at være en del af en større gruppe.

Men for at skabe denne følelse af tilstedeværelse og samhørighed i en live-streaming begivenhed, er der behov for udstyr som fungerer, og som giver det rigtige lys, lyd og billede. Udstyr som sikrer et professionel udtryk.

Live-streaming- og videoproduktionsstudier

Live-streaming som en del af den digitale værktøjskasse

Live-streaming er ikke til nødsituationen, hvor vi blot forsøger at komme igennem på bedste vis. Live-streaming skal ses som et ligeværdigt alternativ til f.eks. generalforsamlingen eller konferencen – med fysisk fremmøde. Live-streaming skal fremstå lige så professionel og sikker i sin udførsel, som når man afholder et ”fysisk” arrangement.

Live-streaming- og videoproduktionsstudier

Derfor indretter både små og store virksomheder live-streaming- og videoproduktionsstudier?

Live-streaming og produktvideoer skal understøtte en organisation eller virksomheds professionelle image, og være en del af den digitale værktøjskasse alle organisationer og virksomheder fremadrettet skal arbejde med. Derfor indretter både små og store virksomheder streaming- og produktionsstudier.

 

Videostudier der kan betjenes af en person

For at sikre, at et live-streaming- og produktionsstudie bliver brugt, er det vigtig at studiet er fleksibelt, og at der ikke skal en hel hær til at betjene det. Det er derfor vi arbejder med streaming- og videostudier, som kan betjenes af én person. Vores fokus er på at implementere studier, hvor der kan laves flere forskellige opsætninger, afhængigt af det der skal optages, og der kan streames live på forskellige platforme, bl.a.Teams, Youtube og facebook.

Live-streaming- og videoproduktionsstudier

Overvejelser i forbindelse med etablering af et live-streaming og videoproduktionsstudie

Når vi designer og opsætter live-streaming- og produktionsstudier tager vi også højde for, om I vil kunne interagere med seerne, hvor mange seere I forventer og hvilken distribution, I planlægger. Det afgørende for os er at finde den løsning som dækker jeres behov, så både oplevelsen og resultatet bliver professionelt.

Vores løsninger kan både bruges til live-streaming og videoproduktion. Anvendelsesmulighederne er derfor uendelige.

  • Videoproduktionen kan bruges til alt I vil optage, bl.a. undervisningsmateriale, betjeningsvideoer, profileringsvideoer, produktpræsentationer m.v.
  • Live-streaming kan bruges til webinarer, debatter, intern kommunikation, Q&As, konferencer, foredrag, årsmøder og generalforsamlinger…Alle virtuelle events.

Hvilket udstyr skal i bruge til et live-streaming- og videoproduktionsstudie?

En videomikser, en loftsmikrofon, et kamera, professionelt lys og akustikdæmpende vægtæpper – så er I i gang.

Med kvalitetsudstyr sat sammen på den rigtige måde, er I sikret et professionelt slutresultat.

Har du spørgsmål til live-streaming- og videoproduktionsstudier. Vil du gerne vide lidt om mulighederne for jer? Så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.