• KUNDE

  Stor dansk organisation

  Stor dansk organisation

 • OPGAVE

  Afholdelse af virtuel konference

  En konference som skulle afholdes virtuelt med paneldiskussion, eksterne indlægsholdere og spørgsmål direkte fra konferencedeltagerne, som deltog virtuelt fra det meste af Danmark.

 • LØSNING

  Et indrettet studie med en fast ordstyrer.

  Fra studiet blev alt indhold samlet og distribueret ud. Indholdet bestod af både fysiske besøg i studiet og live-opkald til eksterne indlægsholdere.

Hvorfor live-streaming?

Live-streaming er blevet en del af de fleste organisationer og virksomheders hverdag, og bruges i dag til bl.a.  generalforsamlinger, paneldiskussioner, konferencer, webinarer og møder. Det bruges både til den interne og den eksterne kommunikation, og til den store eller lille forsamling.

En følelse af tilstedeværelse

Når vi ikke kan være mange sammen samlet på et sted, eller når deltagerne af andre årsager ikke fysisk er det samme sted, er live-streaming et oplagt værktøj. Det gør det muligt at ”samle” mennesker i et forum. At skabe en følelse af tilstedeværelse og samhørighed, fordi vi med live streaming er i stand til at indfange en stemning, og fordi man, som deltager, får følelsen af at være en del af en større gruppe.

Men for at skabe denne følelse af tilstedeværelse og samhørighed i en live-streaming begivenhed, er der behov for udstyr som fungerer, og som giver det rigtige lys, lyd og billede. Udstyr som sikrer et professionel udtryk.

Live-streaming som en del af den digitale værktøjskasse

Vi ser ikke live-streaming som en nødsituation, hvor vi blot forsøger at komme igennem på bedste vis. Fremadrettet tror vi på, at en live-streaming skal ses som et ligeværdigt alternativ til f.eks. generalforsamlingen eller konferencen – med fysisk fremmøde. Live-streaming skal fremstå professionel og sikker i sin udførsel, præcis som når man afholder et ”fysisk” arrangement.  En live-streaming skal understøtte en organisation eller virksomheds professionelle image, og være en del af den digitale værktøjskasse alle organisationer og virksomheder fremadrettet skal arbejde med.

Udstyr i studiet

Kamera, mikrofoner, skærme, lys, styring, lyd…..

Alt der ska. bruges til et professionel set-up

Udstyr hos den eksterne indlægsholder

Krav til deltagernes udstyr

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om live-streaming, og dine muligheder, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.