Køb AV- og videoudstyr på SKI

Forstå forskellen på SKI 50.07 og SKI 02.70

AVDAN er leverandør på SKI 02.70 og underleverandør via Atea på SKI 50.07

Leverandør SKI

Køb AV-og videoudstyr på SKI 02.70

Dynamisk indkøbssystem til indkøb af AV-løsninger såsom projektorer, skærme, lydudstyr, videokonferenceudstyr, digital signage, overvågning af AV-udstyr mv. samt tilknyttede ydelser i form af service, installation, rådgivning, mm.

I det dynamiske indkøbssystem er sortimentet ikke fastlagt på forhånd. Det betyder, at aftalen følger med den teknologiske udvikling, hvor hvert indkøb fastsættes direkte ud fra den offentlige organisations indkøbsbehov. Det er således en fleksibel aftaleform.

Når en organisation offentliggør sit indkøbsbehov i systemet, beslutter organisationen selv, hvordan forskellige evalueringsparametre skal vægtes. Dermed kan man skrue evalueringen sammen, så indkøbet skræddersyes organisationens indkøbsstrategi. Der kan evalueres på en lang række parametre, når der foretages et konkret indkøb, fx omkostninger, miljøvenlighed, funktioner, æstetik, innovation, leveringsvilkår, brugervenlighed og genbrug.

Se vores forskellige interaktive skærme, displayløsninger og undervisningssystemer

Køb AV- og videoudstyr på SKI 50.07

Atea er leverandør på alle 3 delaftaler på rammeaftalen 50.07 Kommunikationsprodukter og -løsninger. AVDAN har et stærkt samarbejde med Atea og er underleverandør til Atea og Rammeaftale SKI 50.07, delaftale 1, Unified Communication og telefoniprodukter. Specielt med vores videokonferenceløsninger.

50.07 aftalen er en fællesoffentlig aftale, hvor de offentlige organisationer, der er tilsluttet, kan købe et standardiseret udvalg af AV-udstyr direkte hos eneleverandøren. Aftalen trådte i kraft den 30. november 2022, og erstattede de to eksisterende rammeaftaler på området hhv. Moderniseringsstyrelsens aftale for it-netværkskomponenter og SKI 02.07 Kommunikationsudstyr og -løsninger.

Læs mere om vores forskellige videokonferenceløsninger