Invitation

Kontrolrumsløsninger, hvor fejl ikke er en option.

Kom og oplev, hvad der er muligt.

På dagen kan du også møde Pexip

På vores næste Open Day kan du opleve kontrolrumsløsninger designet og udviklet til at løse opgaver i kritiske miljøer.
Miljøer, hvor sikkerhed, stabilitet og pålidelighed ikke er et ønske, men et ufravigeligt krav.

Vi designer og opbygger kontrolrum til nogle af Danmarks mest krævende kunder. Vi ved derfor, hvad der skal til.
Det vil vi gerne vise dig.

Kontrolrummet er hjertet – og hjernen – når vi taler sikring af kritisk infrastruktur, herunder bl.a. energi, telekom, transport og finans.

Det er her du samler og får visualiseret al relevant data, så du kan få overblikket og handle i kritiske situationer.

Derfor: Et kontrolrum må ikke fejle.

”Houston we have a problem”

Vi kender nok alle sammen det ikoniske kontrolrum fra filmscener som i Apollo 13, med en masse smarte tjekkede medarbejdere som overvåger en kritisk situation på et væld af skærme, fyldt med uforståelige tal og informationer.

Meget har ændret sig siden 1995 og Apollo 13. Men en ting er sikkert: kontrolrummet er kun blevet vigtigere.

Verden omkring os har ændret sig. Den er blevet mere usikker, og vi har i dag et langt større behov for at overvåge og sikre faciliteter, udstyr og infrastruktur, end vi havde for bare 10 år siden. Og når verden ændrer sig, skal vi følge med.

Med innovative teknologier kan vi i dag designe og opbygge kontrolrum til at møde unikke og specifikke behov. Alt er faktisk muligt.

Kom og oplev det

På Open Day viser vi dig, hvad du kan forvente af et moderne kontrolrum, og du får samtidig mulighed for at tale med nogle af Danmarks skarpeste indenfor opbygning af kontrolrumsløsninger.

For at vise dig de uanede muligheder opbygger vi til formålet et kæmpe kontrolrum. Med bl.a. en 110” skærmvæg og KVM switche, som giver mulighed for at styre forskellige computere og servere fra én enkelt konsol. Vi viser principperne i KVM-Emerald løsningen, og vi drøfter fordele og ulemper ved valg af enten én skærm eller flere.

Arrangementet : Tid, sted og tilmelding

Det er gratis at deltage.

Horsens

DATO:
22. marts 2023 kl 10:00-13:00
Eller
23. marts 2023 kl 10:00-13:00

ADRESSE:
AVDAN A/S, Vrøndingvej 2, 8700 Horsens


Vi byder på kaffe, te og vand, når I ankommer – og en let sandwich, når vi afslutter.

Tilmeld dig her

Vælg det tidspunkt der passer dig bedst.

  den 22. marts 2023 kl 10:00-13:00
  den 23. marts 2023 kl 10:00-13:00

  AVDAN A/S vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at komme i kontakt med dig og give dig besked om arrangementet, andre invitationer, opdateringer og markedsføring.
  Ved at udfylde formularen accepterer du samtidig, at du efterfølgende bl.a. vil modtage nyhedsmails fra AVDAN med information om AVDANs produktportefølje, invitationer til arrangementer og whitepapers. Du kan til hver en tid afmelde dig listen via et link i footeren på alle vores mails, eller ved at skrive til info@avdan.dk.  Vi behandler dine data med respekt. Se vores privatlivs – og cookiepolitik her på hjemmesiden.

   

  Dagens program

  • Registrering

  • Velkomst

  • Sharp NEC Display Solutions og Hiperwall præsenterer skærmløsningen til kontrolrummet. Til formålet har vi opbygget et fuldt udstyret kontrolrum, hvor vi både kan vise jer en NEC 110″ LED skærm og en 98″ skærmvæg.

   Vi diskuterer, og viser fordele og ulemper ved valg af løsning – én skærm kontra flere skærme.

    

  • Black Box præsenterer KVM-Emerald løsningen.
   I det fuldt opbyggede kontrolrum forklarer og viser vi, hvordan en KVM-Emerald løsning fungerer. Herunder hvordan KVM switche, giver mulighed for at styre forskellige computere og servere fra én enkelt konsol.
    

  • AVDAN A/S forklarer og viser, hvordan vi som AV-integrator sikrer at hele installationen og styringen bliver allerbedst.

    

  • Spørgsmål og afslutning

    

  Få en snak med Danmarks dygtigste – og mest erfarne – hold

  På Open Day vil du møde Danmarks nok stærkeste hold indenfor kontrolrumsløsninger. Du vil få adgang til viden, informationer og erfaring om, hvad der skal til for at designe og udvikle kontrolrumsløsninger, der fungerer, er sikre, giver overblik, er stabile og ikke mindste fleksible.

  Hver for sig er vi stærke. Hiperwall leverer kontrolrumssoftware. Sharp NEC Display Solutions leverer skærme og videovægge af allerhøjeste kvalitet. Blackbox leverer KVM-løsninger til de meste kritiske miljøer, og AVDAN er en af Danmarks mest erfarne AV-integratorer – med nogle af de tungeste profiler i branchen. Vi sikrer, at installationen og styringen af hele AV-løsningen bliver allerbedst.

  Men sammen er vi endnu stærkere. Sammen skaber Sharp NEC Display Solutions, Hiperwall, Blackbox og AVDAN de mest sikre, bedste og innovative kontrolrumsløsninger i Danmark.

  Kom og oplev, hvad der er muligt.

  Vil du vide mere om kontrolrumsløsninger inden Open Day

  Så se med her