BEMÆRK ARRANGEMENTET ER AFHOLDT.

Invitation

Hvordan skaber du et inkluderende undervisningsmiljø for de studerende

– hvor underviseren også føler sig tryg ved den digitale løsning?

 • Hvordan sikrer du, at de studerende føler sig både inkluderet og som en del af fællesskabet i et læringsmiljø, hvor alle har mulighed for at deltage og bidrage?
 • Hvordan sikrer du, at den enkelte underviser føler sig tryg ved at bruge de digitale løsninger, som giver mulighed for inklusion?
 • Hvordan sikrer du den bedste undervisning samtidig med at du understøtter bl.a. sammenlægninger og udflytning af uddannelser, samt optimerer økonomien og klimaindsatsen?

Kom og oplev hvordan AVDAN og Microsoft kombinerer indretning af undervisningslokaler og brugen af Microsoft Teams i undervisningen til at skabe netop et inkluderende undervisningsmiljø, hvor også underviseren føler sig tryg.

Microsoft teams avdan hybrid undervisning

Arrangementet : Tid, sted og tilmelding

Det er gratis at deltage.

Højbjerg

DATO:
9. juni 2022 kl 9:00-12:00
Eller
9. Juni 2022 kl 12:30-15:30

ADRESSE:
Handelsfagskolen, Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg


Vi byder på hhv. enten morgenbrød og frokost eller frokost og eftermiddagssnack.

Tilmeld dig her

Vælg det tidspunkt der passer dig bedst.

  den 9. juni 2022 kl 9:00-12:00
  den 9. juni 2022 kl 12:30-15:30

  AVDAN A/S vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at komme i kontakt med dig og give dig besked om arrangementet, andre invitationer, opdateringer og markedsføring.
  Ved at udfylde formularen accepterer du samtidig, at du efterfølgende bl.a. vil modtage nyhedsmails fra AVDAN med information om AVDANs produktportefølje, invitationer til arrangementer og whitepapers. Du kan til hver en tid afmelde dig listen via et link i footeren på alle vores mails, eller ved at skrive til info@avdan.dk.  Vi behandler dine data med respekt. Se vores privatlivs – og cookiepolitik her på hjemmesiden.

   

  Dagens program

  • Registrering

  • Velkomst

  • Henrik Thomsen fra AVDAN fortæller om de 2 forskellige AVDAN standardiserede Teams-systemer (AVDAN – Teams BYOD system og AVDAN – Teams MTR system), hvor Microsoft afvikler deres programpakker fra. Begge løsninger understøtter det didaktiske flow i undervisningen. Punkt for punkt viser vi de forskellige funktioner, der understøttes i Teams; samarbejdet imellem teknik, programmer, kollaboration med deltagerne, optagelse, lagring og redigering.

    

  • Katja Borregaard fra Microsoft fortæller med udgangspunkt i de forskellige brugsscenarier, hvordan Microsoft Teams har en central rolle i din undervisning i samspil med de øvrige Office programmer.

   Ved at bruge Microsoft Teams i den daglige undervisning har undervisere og studerende mulighed for at kommunikere, men også samarbejde om filer og løse opgaver/afleveringer, uanset om de alle er til stede fysisk eller om undervisningen foregår i et hybrid scenarie, hvor en eller flere deltager fra en anden lokation.

   Katja kommer også til at fortælle om de indbyggede tilgængelighedsfunktioner som Microsoft 365 tilbyder, og som understøtter undervisere i at gøre deres undervisningslokale mere inkluderende for de studerende. Eksempelvis tilbydes læringsværktøjer, såsom Immersive Reader, som bruger gennemprøvede teknikker til at hjælpe de studerende med at læse og skrive – uanset deres modersmål.

    

  • Afslutning

    

  De to standadiserede Teams systemer

  AVDAN – Teams BYOD system er designet til undervisere, der nemt selv skal kunne starte og afvikle undervisningen fra deres eget udstyr. Ét kabel og underviseren er på med billede, touch, data, kamera, mikrofon og højttalere.

  Vi viser det hele LIVE, så du selv kan opleve, hvor let det er at starte og afvikle undervisningen via Teams, Office 365 og Native AVDAN Teams setup fra egen PC eller MAC.

  Med systemet får du flere pædagogiske værktøjer:

  • Fælles digitalt Microsoft whiteboard.
  • Analogt whiteboard gjort digitalt.
  • Dokumentkamera.
  • Presets der fokuserer på underviser.
  • Taktil læring.

  AVDAN – Teams MTR Systemet er designet til sammenlægning af undervisningslokaler på et eller flere campus. Ideen er at vi ”flytter viden” uden at flytte underviseren. Samtidig skal undervisningen være i en så god kvalitet, så det for de studerende føles, som om de befinder sig i samme lokale (socialisere).

  Betjeningen er nem. Ud over den kendte Teams betjening på Teams touch panelet vælger underviseren det scenarie, der ønskes i lokalet. Scenarierne er forprogrammeret af AVDAN. Det sikrer en nem og ens betjening, uden brug af fjernbetjeninger. Der vælges imellem følgende 3 scenarier på Teams touch panelet:

  • Undervis i lokalet som du plejer
  • Afgiv undervisning fra lokalet med Teams
  • Modtag Teams undervisning.