De fleste skoler og undervisningsinstitutioner bruger i dag enten Teams, Zoom, Skype for Business, Google Meet eller lign. til den fjernundervisning, som meget pludseligt – midt i marts i år – blev en stor del af skolernes hverdag.

AVDAN har udviklet en løsning, med udgangspunkt i Teams, Skype, Zoom eller lign., som kan løfte kvaliteten af jeres videoundervisning med få midler.

Hvorfor ændre på noget – som fungerer nogenlunde – næsten hele tiden?

Erfaringer viser, at både billede og lyd ofte driller – og at kvaliteten af de mange videoundervisningstimer er varierende, når skolen benytter et ganske almindeligt set up med enten Teams, Skype, Zoom eller lign.

Når vi så samtidig, fremadrettet, skal indstille os på, at videokonference bliver enten en permanent eller tilbagevendende del af undervisningsmiljøet, så giver det god mening at se på, hvordan vi gør fjernundervisningen endnu bedre med udgangspunkt i de løsninger, som skolerne allerede bruger.

Situationen kræver, at løsningerne er mobile

Som situationen er lige nu ved hverken skolerne eller lærerne, hvorfra undervisningen skal foregå i morgen. Derfor er Teams, Skype for Business og Zoom ideelle værktøjer. De kan tages med overalt – og de fungerer nogenlunde efter hensigten.

Bedre oplevelse og udbytte af fjernundervisningen

Men når fjernundervisning bliver enten en permanent eller tilbagevendende undervisningsform, er det ikke længere nok at løsningerne bare fungerer nogenlunde. Skolerne bør tænke i løsninger, der giver både elever og lærere en bedre oplevelse og udbytte af fjernundervisningen.

Sådan får du en bedre løsning med udgangspunkt i det, du allerede bruger i dag

Brug Teams, Zoom, Skype for Business eller lign. – men tilslut AVDAN-løsningen med ét USB kabel, og du er i gang. Det giver både bedre billede og lyd. En lille overkommelig ændring med stor effekt. Det højner niveauet og kvaliteten betragteligt.

Kombinér din eksisterende løsning med et kamera/mikrofon i et AVDAN-setup – og du får:

Løsningen kan indkøbes på SKI 50.07 via Atea.

Vil du se løsningen eller vide om du også kan anvende den på din skole?

Udfyld formularen. Ring 87 45 60 90 eller skriv til info@avdan.dk , så vender vi hurtigt tilbage.