Andelen af mobile og hybride medarbejdere stiger, det øger behovet for brugervenligheden, fleksibiliteten og kvaliteten af jeres videomøder.

For langt de fleste er det blevet helt almindeligt at afholde videomøder med medarbejdere, kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Ofte flere gange om ugen. Derfor er det blevet endnu vigtigere, at de videoløsninger I anvender er nemme og fleksible at bruge, og at de giver videomøder i en bedre kvalitet.

I dag handler det ikke blot om, at I KAN afholde videomøder – men i lige så høj grad om at kvaliteten og fleksibiliteten af møderne skal være højere og bedre.

Kom og se det LIVE. Du er inviteret til Poly Pexip Open Days 2022

På Poly Pexip Open Day vil vi gerne vise dig, hvordan du med løsninger bygget med Poly og Pexip kan sikre, at du kan forbinde platforme og systemer på tværs af grænser, virksomheder og teknologier. Hvordan du kan skabe videomøder i langt højere kvalitet – uden at gøre opsætningen kompliceret.

Vi fokuserer på teknologi, der tilpasser sig dig og din virksomheds behov, ikke omvendt.

Du kan vælge at arbejde udelukkende i et Native Teams setup, men du kan også kombinere med Pexip, så du får en Teams Interop løsning. På den måde kan du tilbyde brugerne videomøder på tværs af platforme og teknologi – i en høj kvalitet.

Vi viser dig de nyeste muligheder – herunder bl.a. hvordan Poly E70 og X70 kan sikre dig den høje professionelle kvalitet.

Er du nysgerrig, så tyvstart med en hurtig introduktion til Poly E70 og X70 her:

POLY PEXIP MICROSOFT TEAMS
Leverandør SKI AVDAN

Poly Pexip Open Days finder sted følgende to steder:

Skovlunde

DATO: 8. februar 2022 – kl. 9:00 – 12:30

ADRESSE: Literbuen 10B, 1. th.   I   2740 Skovlunde

Horsens

DATO: 10. februar 2022 – kl. 9:00 – 12:30

ADRESSE: Vrøndingvej 2 I    8700 Horsens

Dagens program

 • 09:00 - 09:30

  Kaffe + brød

 • 09:30 - 09:45

  Introduktion v/adm. direktør Jacob Carlsen

 • 09:45 - 10:45

  Præsentation af vores in-house Poly systemer v/Matthias Prahl Kristjansson og Nick Bremer

  • Der vil være fokus på hands-on demonstrationer.
  • Introduktion til nyeste video-produkter fra Poly.  Vi gennemgår helt konkret de nyeste produkter og funktioner i X70 og E70 serien.
  • Introduktion til det intuitive møde med aktiv tracking og One-Touch Join.
 • 10:45 - 11:00

  Pause

 • 11:00 - 11:30

  Polys visioner og samarbejde med Pexip v/Stig Klein Jørgensen, Manager, Channel Sales-Nordics og Rasmus Skov, Channel Manager, Denmark

 • 11:30 - 12:00

  Pexips visioner og samspil med Teams. Det nemme møde v/Carsten Holmgaard, Channel Sales Manager, Denmark

 • 12:00 - 12:30

  Let forfriskning og mulighed for individuel dialog og netværk.

Tilmeld dig her

Sæt kryds ud for det arrangement du ønsker at deltage i.

Hvad er Open Days?

AVDANs Open Days er en række events og arrangementer, som har til formål at inspirere og klæde dig på med information og viden om de nyeste muligheder indenfor AV-branchen. Vi afholder løbende Open Days, med forskellige temeer. Det er helt uforpligtende og gratis at deltage på vores Open Days.

På Poly Pexip Open Days viser vi bl.a. noget af det nyeste fra Poly – X70 og E70. Er du nysgerrig, så tyvstart med en hurtig introduktion her: