Interaktive skærme – samarbejde, kommunikation og deling af ideer – i mødelokalet

Medarbejderne i din virksomhed skal kunne arbejde sammen, kommunikere, og synliggøre deres idéer og tanker overfor hinanden, det altafgørende for virksomheders udvikling. Prowise interaktive skærme er skabt til samarbejde og deling af viden – de er ideelle til alle typer mødelokaler – store som små. De er nemme at betjene og vedligeholde. Med et enkelt tryk, er skærmen aktiveret og klar til brug. Det betyder, at du kan koncentrer dig om indholdet på dit møde – og ikke om teknikken.

Vi er eneforhandlere af Prowise skærme i Danmark

Prowise interaktive skærme er udviklet til moderne interaktive møder. Til virksomheder, hvor medarbejderne samarbejder, deler viden – og måske er placeret på flere forskellige lokationer.

Prowise interaktive skærme kan også benyttes til Skype for Business. Det betyder at du får mulighed for både at dele indholdet med andre mødedeltagere og holde videomøder i HD kvalitet.

Med de interaktive skærme kan verden inviteres indenfor og mødet kan blive mere levende. Skærmene aktiverer mødedeltagerne på en motiverende måde og opfordre til samarbejde.

Meget brugervenlig og nem at komme i gang.

Skærmen skal ikke konfigureres eller kalibreres, og der skal ikke installeres specielle drivere. Du kan starte med at bruge skærmen med det samme.

Skærmen giver krystalklare billeder, som kan ses fra de fleste vinkler i mødelokalet. Herudover er skærmen udstyret med stærke højttalere, så lyden fra skærmen, når rundt i hele mødelokalet. Sidst, men ikke mindst, er glasset på skærmen resistent både mod ridser og støv og tåler således, at blive brugt i en travl virksomhed – med mange forskellige brugere.

Vil du også gerne vide mere om, hvordan du kan skabe rammerne for endnu bedre møder – med interaktive Prowise skærme?

Skriv til os, så skal vi vise dig, hvordan du kommer i gang.