Teknologien som medspiller i undervisningen

Vi er eneforhandler af Prowise skærme i Danmark

SKAB DET BEDSTE UNDERVISNINGSMILJØ

I dag tilbringer børn og unge langt over 3 timer hver dag i den digitale verden (kilde: DR´s medieudvikling 2016). Deres medieforbrug – og dermed dagligdag er markant anderledes end de voksnes. Det bør vi forholde os til, når de unge mennesker skal undervises. Hvis vi vil skabe de bedste præmisser for undervisningen, skal vi møde dem der, hvor de er. Ved at bruge teknologien og alle de muligheder det giver, kan vi skabe det bedste undervisningsmiljø for de unge.

Når vi bruger teknologien som medspiller i undervisningen, kan vi samtidig hjælpe og støtte både de generte og stille – men også de aktive elever. Teknologien gør det muligt at invitere verden indenfor og gøre undervisningen mere levende og engagerende. Men teknologien må ikke tage fokus fra undervisningen, og derfor skal værktøjerne være let tilgængelig – og nemme at bruge.

smart tavle

Spændende – og vedkommende for de digitale elever

Prowise touch skærm er netop et teknologisk værktøj – en “smart tavle”, som gør undervisningen mere spændende – og vedkommende for de digitale elever. Med touch skærme /smarte tavler kan verden inviteres indenfor og undervisningen blive mere levende. Touch skærme aktiverer eleverne på en motiverende måde og opfordrer til samarbejde.

Den interaktive undervisning fanger og inspirerer eleverne, som er vant til at bevæge sig rundt på elektroniske platforme. For dem er interaktivitet helt naturligt.

En Prowise skærm er ideel til undervisningsbrug. Den er let at betjene og yderst nem at vedligeholde. Med et enkelt tryk, er Prowise touch skærm aktiveret.

Det betyder, at den enkelte lærer kan koncentrere sig om at undervise – og ikke om teknikken.

Meget brugervenlig og nemt at komme i gang.

Prowise touch skærme skal ikke konfigureres eller kalibreres. Og der skal ikke installeres specielle drivere. Du kan starte med at bruge skærmen med det samme.

Skærmen giver krystalklare billeder, som kan ses fra de fleste vinkler i klasseværelset. Herudover er skærmen udstyret med stærke højttalere, så lyden fra skærmen når rundt i hele klasselokalet. Sidst, men ikke mindst, er glasset på skærmene resistent både mod ridser og støv og tåler således at blive brugt i et undervisningsmiljø med mange forskellige brugere.

Prowise skærme til skoler. Skriv til os, hvis vi også skal hjælpe dig.