Invitation til webinar

Sikker anvendelse af touchskærme

Når børn og unge anvender jeres touchskærme, er deres data så beskyttet ?

Når vi anvender digitale værktøjer i undervisningen, har vi et stort ansvar for at beskytte vores børn og unge mod utilsigtet brug af deres data.

Et ansvar vi kun kan leve op til ved at skabe et sikkert undervisningsmiljø, hvor data ikke kan bruges eller deles utilsigtet med andre. Det kræver ekstra meget af de produkter, vi vælger til undervisningsbrug. 

På dette webinar er der fokus på Prowise touchskærme. Prowise fortæller bl.a., hvordan de arbejder med “privacy and security”, både når det gælder hardware og software.

Datalæk, hackere og utilsigtet brug – og deling – af data er i dag hverdag.

Men vi kan heldigvis, ved at tænke os rigtig godt om, beskytte vores børn og unge imod det.

Det gør vi bl.a. ved at vælge produkter, der er designet og udviklet med fokus på netop privatlivets fred og cybersikkerhed – af europæiske virksomheder, som selv har kontrol over produktionen af deres produkter. Og som arbejder seriøst med sikkerheden – og derfor har de certificeringer, der beviser det.

Arrangementet : Tid, sted og tilmelding

Det er gratis at deltage.

Online

DATO:
9. februar 2023 kl. 14:00-15:00


Bemærk at du tilmelder dig webinaret hos Prowise, som også står for selve afholdelsen. Den bekræftelse du modtager, kommer derfor direkte fra Prowise.
Lasse Nørby fra AVDAN vil også deltage på webinaret.


Tilmeld dig her

Garanti prowise all in one pc
Prowise touch skærm sikkerhed

Dagens program

 • Prowise fortæller, hvordan de arbejder med ”privacy and secutity”, både når det gælder hardware og software, og hvordan de med både certificeringer og egenkontrol arbejder ud fra devicen: Din skærm. Dine data.

  Prowise produkter er blevet certificeret af BSI, den verdensomspændende myndighed for cybersikkerhed. Og de er indtil videre den eneste producent af uddannelsessoftware, som har modtaget sådan en certificering.

 • På webinaret får du samtidig mulighed for at høre om Prowise Screen Control, som gør det muligt at administrere alle dine touchskærme fra ét sted. Det betyder, at du kan installere apps, opdatere og foretage ændringer på alle skærme samtidig. En løsning som gør det meget nemmere, hvis I har flere end én skærm – og så er det tilmed gratis at bruge i 5 år. Denne løsning er naturligvis også certificeret og overholder alle gældende europæiske krav og regler.

 • Og sidst men ikke mindst får du en introduktion til Prowise prisvindende touchskærm – hvis du ikke kender den i forvejen. En skærm som er udviklet og designet i samarbejde med uddannelsesinstitutioner. Her er der arbejdet intenst med touch-teknologien – så skriveoplevelsen bliver den bedste til dato. Og hvor både billedkvalitet og lyd er optimeret til undervisningsbrug.

  Og sidst, men ikke mindst, den skærm på markedet med det laveste strømforbrug.*

  *sammenlignet med konkurrerende skærme i samme kategori.

Prowise:

 • Produktionen af alle touchskærme er fuldt ud kontrolleret og styret af Prowise selv.
 • En europæisk virksomhed, som arbejder under, med og indenfor de europæiske regler og rammer. Data risikerer derfor ikke at blive delt med tredjemand – eller ende i f.eks. USA eller Kina.
 • Tildelt de højeste certificeringer indenfor global cybersikkerhed. Når du anvender Prowise software kan du derfor være helt sikker på at de højeste databeskyttelseskrav overholdes.
 • Indtil videre den eneste producent af uddannelsessoftware, der har modtaget den prestigefyldte IT-Grundschutz-certificering.
Prowise Privacy & Security
Vi glæder os til at byde dig velkommen til webinaret.

Bemærk at webinaret afholdes af Prowise og på engelsk. Lasse Nørby fra AVDAN vil også deltage – og vil kunne svare på eventuelle spørgsmål specielt i relation til de danske uddannelsesinstitutioner.