Er du ansvarlig for videreudviklingen, driften eller implementeringen af bedre værktøjer til fjernundervisning på ungdoms- og videregående uddannelser?

Den rigtige rådgivning er altafgørende – for det endelige resultat.

3 ting du bør overveje, inden du kaster dig ud i junglen af rådgivning om UC/IT- løsninger:

Hos AVDAN får du rådgivning fra Danmarks måske dygtigste, bedst certificerede og mest erfarne UC/IT-team, indenfor løsninger til undervisningssektoren. Det sikrer, at du kommer rigtigt fra start – og sikkert i mål.

AVDAN UC/IT-team består af 4 af Danmarks måske dygtigste, mest erfarne – og bedst certificerede – UC/IT-specialister.  Fagligt tunge ressourcer, som bl.a. selv har haft ansvaret for AV/UC-implementering, udrulning og servicering på videregående uddannelsesinstitutioner.

Specialister som selv har løftet opgaven på bl.a. Aalborg og Aarhus Universitet, og som nu bruger denne viden og praktiske erfaring til at løse andre uddannelsesinstitutioners UC/IT udfordringer.

Rådgivning – Fjernundervisning – UC

Når du ringer til AVDAN kommer du til at tale med branchens måske tungeste eksperter indenfor kombinationen AV, UC og IT – til undervisningssektoren:

 • Høj certificering

  Eksperter som er blandt Danmarks højest certificerede indenfor Poly, Microsoft, Crestron, Pexip m.v.

 • Erfaring fra AAU

  Eksperter som i flere år har haft ansvaret for bl.a. AV-service og videoløsninger til fjernundervisning i mere end 300 undervisningslokaler, auditorier, mødelokaler m.v. på Aalborg Universitet.

 • Erfaring med strategier bygget på standard

  Eksperter som har været ansvarlig for udrulningen af en succesfuld AV/UC strategi på AAU, bygget på faste standarder.

 • Erfaring fra Aarhus Universitet

  Eksperter som har arbejdet med lyd og streaming på Aarhus Universitet, og efterfølgende implementeret praktisk brugbare løsninger til fjernundervisning i utallige klasserum i det meste af Danmark.

 • Fokus på kombinationen AV, UC og IT

  Eksperter som har fokus på kombinationen af blandt andet AV, UC og IT, da AV og UC ikke fungerer uden IT infrastrukturen er i orden.

AVDAN UC/IT-Team

Mød AVDAN UC/IT teamet: Et stærkt hold af eksperter – med den helt rigtige baggrund.

Nick Bremer

Nick:

En del af vores dygtige UC-team. Poly certificeret. Arbejder primært med – og er ansvarlig for – videoendepunkter. Har arbejdet med  UC-løsninger i flere år.

Kontakt Nick

Jeppe Jessen

Jeppe:

Højt certificeret Microsoft og netværksspecialist. Har gennem flere år drevet selvstændig IT-virksomhed.

Kontakt Jeppe

Henrik AVDAN

Henrik:

7 års erfaring fra Aarhus Universitet – og 40 års erfaring med AV/UC og streaming, herunder løsninger specielt til undervisningssektoren, opbygning af produktionsfaciliteter, video- og lyd studioer, stationære som mobile.

Kontakt Henrik

Rådgivning fjernundervisning UC

Ring og få et godt råd på tlf. 87 45 60 90 eller skriv til info@avdan.dk.