• KUNDE

  Aalborg Universitet

  Aalborg Universitet

 • OPGAVE

  Opgradering af auditorium

  Udskiftning af et ældre lærred og projektorer i universitets auditorium.

 • LØSNING

  Opsætning af helt ny skærm

  En stor svævende LED skærm i auditoriet

Kundens oplevelse

I vores auditorium havde vi før en ældre installation, bestående af et lærred og en række kraftige projektorer med hver 25.000 ANSI lumens. De kraftige projektorer havde en generende støj, som både studerende og undervisere klagede over, og vi havde samtidig visuelle forstyrrelser.

Vi ønskede derfor at udskifte installationen, og få en mere tidssvarende løsning, med både bedre billedkvalitet og lyd, og en løsning som også var nemmere at servicere og vedligeholde.

Med den store svævende Samsung LED skærm har vi fået en skærm, som både har et markant bedre kontrastforhold og en konstant lysstyrke. Det er en løsning med lang levetid og noget lavere serviceomkostninger – end på vores gamle installation.

Den svævende LED skærm i Auditoriet

For at få en bedre undervisnings- og præsentationsskærm, som tydeligt kan ses af alle studerende, valgte vi i tæt samarbejde med Aalborg Universitet at opsætte og installere en stor Samsung LED skærm.

LED skærmen fra Samsung har en super billedkvalitet med et højt kontrastforhold og en konstant lysstyrke. Derudover har skærmen en lang levetid og lave serviceomkostninger.

Den opsatte skærm har en størrelse på 4,8 x 2,7 meter. Der er tale om en LED-skærm i 2,5 pixelpich i full HD.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om vores løsninger generelt eller om specielt løsningen på Aalborg Universitet, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.