“Forudsætningerne og markedet for konferencer, kurser og møder er under forandring”

kursuscenter Hornstrup

Som følge af Covid-19 har mange hoteller, kursus- og konferencecentre behov for at omstille sig og tilpasse sig markedets nye krav og forventninger.

°

Specielt har vi vænnet os til, at vi ikke nødvendigvis alle sammen behøver befinde os i samme lokale for at deltage i en konference, på et kursus eller til et møde.

°

Det stiller nye krav til hoteller, kursus- og konferencecentre.

Kravene til rammerne er under forandring

Når virksomheder i dag vælger deres konference-, kursus- eller mødested, så er kravene til de værktøjer og muligheder, som I stiller til rådighed for kunderne, forandret.

Fremover bliver det vigtigt at kunne tilbyde virksomhederne muligheden for at kunne afholde deres arrangementer, som en kombination af fysisk og online deltagelse.

Her vil det ofte ikke være nok at tilbyde bløde stole, kuglepenne, skærme og projektorer i hvert mødelokale.

Hvis du skal sikre, at alle får samme positive og gode oplevelse af kurset, konferencen eller mødet, så skal udstyret i dine lokaler være i en kvalitet, der leverer sikre og professionelle videokonferencer, så online-deltagere får en lige så god oplevelse, som dem der fysisk deltager. Hvor billederne er tydelige, lyden går klart og direkte igennem uden forsinkelse – også selvom der er flere der taler – og hvor udstyret er nemt og enkelt at anvende, så kunder dermed ikke skal bruge kostbar tid på at få det hele til at virke.

Mindre mødelokaler

Mindre lokaler udstyres med en samlet videokonferenceløsning i form af en Poly soundbar med indbygget kamera og mikrofon kombineret med en Biamp Devio SCR-10 hub.

En enkel pladsbesparende løsning med en særdeles god lyd og et godt kamera til de små møder med begrænset deltagerantal.

Mellemstore møde-/ kursuslokaler

For at skabe den bedste videokonferenceoplevelse i et mellemstort lokale udstyres disse lokaler med en lille diskret Biamp Parlé mikrofon, med den patenterede ”Biamp Beamtracking” teknologi.

Rejser en person sig op, mens personen taler, går rundt i lokalet eller går enten længere fra eller tættere på mikrofonen, så følger mikrofonens ”beams” personen. Dette betyder, at der altid vil være den bedst mulige mikrofonlyd tilgængelig.

Taler flere personer samtidig, åbner mikrofonen flere ”beams”. I alt har mikrofonen 4 ”beams” som dækker alle 360 grader rundt. Mikrofonen passer ind i praktisk talt alle lofttyper og behøver ikke et 600 x 600 loft system for montering.

Er det ikke muligt at indbygge mikrofonen i loftet, kan en nedhængt pendelmikrofon vælges. Den fungerer på samme måde som loftmikrofonen. Den eneste forskel er, at den har 3 ”beams” i stedet for 4.

Med Biamp Parlé mikrofoner reduceres ekko i installationen.

Systemet er endvidere udstyret med et støjredutionskredsløb, som fjerner mislyde fra airconditionanlæg eller en loftmonteret projektor.

Som kamera til videokonferencen opsættes et Sony PTZ-kamera med 12 x optiks zoom, hvori der kan indlægges flere presets. En medbragt PC tilsluttes systemet, og får mulighed for at vælge lokalets kamera og mikrofoner til sit softcodec.

Konferencelokaler/foredragssalen

Til større lokaler, som allerede anvendes til konferencer og foredrag, foreslår vi at man benytte evt. eksisterende mikrofoner, og tilføje en Biamp TesiraForte + Biamp Devio SCR-10 hub. Samt et Sony PTZ-kamera med 12 x optiks zoom, hvori der kan indlægges flere presets.

For at kunne generere en videokonference, tilsluttes blot en medbragt PC. Når den tilsluttes, får man mulighed for at vælge lokalets kamera og mikrofoner til sit softcodec.

Skærme og Projektorer

Møde- og kursuslokaler

Skærme er som udgangspunkt det bedste medie til at præsentere på. Dels opnås en bedre kontrast, en højere brightness, mindre støj og højere driftssikkerhed.

Vi har særdeles god erfaring med professionelle skærme fra Sony. Med X80-serien opnås højt lysudbytte, 16/7-drift, 3 års onsite swop, 4K-opløsning mv. Skærmene tilbydes i forskellige størrelser afhængig af lokalets størrelse.

Konferencelokaler / foredragssalen

I nogle store konference- og kursuslokaler vil skærme ”komme til kort”. Her vil projektorer stadig være at foretrække, fordi der er behov for et større billede end skærme umiddelbart kan levere.

I en foredragssal ville vi f.eks. kunne tilbyde en DLP-projektor fra Panasonic med et højere kontrastforhold.

Den yder 6000 ANSI lumen lys, har en laser light engine med op til 20000 timers drift samt 1920×1200 pixels opløsning.

Alle ovenstående løsninger skræddersys naturligvis, men de forskellige løsningsmodeller er både designet og gennemtænkt, så de vil kunne hjælpe hoteller, kursus- og konferencecentre med at imødekomme de ændrede markedsvilkår, der er opstået med Covid-19. Uanset om der er tale om små, mellemstore eller store lokaler.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om løsningen til Hornstrup Kursuscenter, eller dine muligheder for en unik AV-løsning til dit hotel, kursus- eller konferencecenter, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

    Click here to add your own text