• KUNDE

  Stort advokatkontor

  Poul Schmith / Kammeradvokaten

 • OPGAVE

  Indretning af nyt domicil

  Udvikle og implementere AV-løsninger der understøtter moderne arbejdsformer og arbejdet i et moderne advokatkontor.

 • LØSNING

  Omfattende og supermoderne AV-løsning i totalrenoveret bygning

  Moderne løsning med indretning af både små og store møderum, konferencesale, kantine m.v. med både videoudstyr, skærme, lyd og infrastruktur.

Resultatet

Poul Schmith / Kammeradvokaten rykkede i 2021 ind i en 40 år gammel totalrenoveret bygning, som efter renoveringen fremstår med moderne kontormiljøer og mødefaciliteter, der kan understøtte nye måder at arbejde på, både virtuelt og fysisk.

Udover at indeholde en del mødelokaler indrettet til at kunne håndtere professionelle videomøder rummer bygningen også en række større lokaler, udstyret med moderne AV-udstyr, som kan benyttes til både faglige som sociale og kulturelle oplevelser, f.eks. talks og konferencer.

Ønsket var et topmoderne domicil, som kunne understøtte tidens nye arbejdsformer, herunder bl.a. den øgede brug af videokonference og digitale præsentationer, og samtidig hæve barren for, hvordan fremtidens arbejdsplads kan være.

Denne indstilling og holdning har haft en helt afgørende betydning for de løsninger, der er blevet valgt, udviklet og implementeret.

De AV-løsninger der er blevet implementeret i både små og store mødelokaler, samt i de store konferencelokaler, er blevet til i et tæt udviklingssamarbejde mellem Poul Schmith / Kammeradvokaten og AVDAN.

Huddle rooms:

Lokalerne er udstyret meget enkle, med en 55” skærm, hvortil man tilslutter sin PC via et kabel.

Her kan man præsentere eller afvikle videomøder – ud fra BYOD (Bring Your Own Device).

Mødelokaler

Lokalerne er i princippet udstyret ens, og adskiller sig primært ved at lokalets skærmstørrelser og antallet af lofthøjttalere varierer, så de passer til lokalets størrelse.

Lokalernes størrelse varierer fra  4-6 personer og op til 20 personer.

Hvert lokale indeholder en større skærm og et Poly videosystem med tilhørende Touch controller, som sikrer nem betjening. For at sikrer optimal lydkvalitet og minimere støj er der installeret et komplet professionelt lydsystem i form af både loftmikrofoner og lofthøjttalere.

Lokalet er opsat med mulighed for at benytte et integreret møderumssystem til Teams møder eller BYOD funktionalitet, for på den måde at sikre at brugerne kan deltage i alle typer møder og at kunden får den fulde fleksibilitet i mødelokalet.

Alt indhold og præsentationsmateriale kan nemt deles enten via HDMI, MiraCast, Airplay eller via Teams appen. Et velkomstbillede byder velkommen ved ankomst til lokalet.

Konferencesal

Konferencesalen har en kapacitet på op til 80 personer.

Lokalet fungerer i vid udstrækning ligesom mødelokalerne, dog er der etableret 2 stk. Poly videokonferencesystemer med tilhørende Touch controller, som sikrer den nemme betjening.

For at sikre at alle kan se, er der installeret 2 stk. 165” NEC LED-skærme

Lydkvaliteten i det store rum håndteres – og sikres – med Shure Microflex Voicelift system, som suppleres af et sæt PanBeam Line-Array højttalere.

Videodistributionen imellem enhederne håndteres i et AVoIP-system via Crestron NVX.

Lokalet har sin egen Biamp og Crestron processor samt sit eget 10” Crestron betjeningspanel, som gør det nemt og intuitivt at betjene løsningen.

Når der i lokalet præsenteres foregår det helt enkelt ligesom i mødelokalerne via Mersive Solstice trådløs deling.

Auditorium

Auditoriet har en kapacitet på op til ca. 150 personer.

Lokalet fungerer i stor udstrækning, som Konfrencesalen, hvilket vil sige, at der er etableret 2 stk. Poly videokonference med i alt 4 stk. PTZ-kamera, som er tilkoblet en AV-switch.

Lydkvaliteten i det store rum håndteres ligeledes med Shure Microflex Voicelift system.

Videodistributionen imellem enhederne håndteres i et AVoIP-system via Crestron NVX.

Lokalet har sin egen Biamp og Crestron processor samt sit eget 10” Crestron betjeningspanel, som gør det nemt og intuitivt at betjene løsningen.

Når der i lokalet præsenteres foregår det helt enkelt ligesom i mødelokalerne via Mersive Solstice trådløs deling.

Grundet lokalets størrelse, er der i Auditoriet installeret ikke mindre end 6 stk. 16.000 ANSI lumen projektorer.

Kantine

Kantinen har en kapacitet på op til ca. 300 personer, herudover 120 personer i Gæstekantinen.

Fra kantinen, kan der streames via Matrox streamingenhed samt 2 stk. PTZ-kamera.

Kantinen er udstyret med en distribueret højttalerløsning samt en Shure MXW Microflex trådløs mikrofonsystem.

Audio infrastruktur

I hele domicilet, er der leveret stor Biamp installation – Nordeuropas største.

Den indeholder bla.:

 • DSP processorer til alle lokaler
 • Mikrofoner, switche, I/O og USB-moduler til alle mødelokaler
 • Lofthøjttalere til alle mødelokaler

Som indhold, og som en del af audio-infrastrukturen, er der leveret en musiktjeneste via Tune-Butler.

Musikvalget er udvalgt mellem Tune-Butler og Poul Schmith / Kammeradvokaten, og sikrer opdateret indhold til i alt 10 musikkanaler.

Musikken afvikles i hele domicilet via indbyggede soundmasking højttalere. Indhold vælges via i alt 14 stk. decentralt placerede 10” Crestron touch paneler.

Video  infrastruktur

Kunden ønskede, at alle lokaler med video skulle faciliteres via Poly G7500 mv.

På vores anbefaling besluttede kunden at investere i en pexip infrastruktur, som sikrer det fulde udbytte at den implementerede AV-løsning.

Pexip infrastruktur understøtter både Microsoft Teams platformen, men også andre typer af møder, herunder bl.a. Zoom, Google og Webex, og giver således kunden en meget fleksible løsning. Med Pexip er der mulighed for at afholde videomøder med kunder og samarbejdspartnere på vidt forskellige platforme uden der skal installeres drivere/plugins eller lignende for at komme i gang med møderne.

Se vores andre udvalgte kundereferencer

Skriv til os

Hvis du vil vide mere om vores løsninger generelt eller om specielt denne løsning, så ring til os på tlf.  87 45 60 90 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.