Samsung LED skærme til videovæg

Samsungs LED-skærme til videovægge kombinerer klassens bedste billedkvalitet med et pålideligt design. LED-skærmene kan automatisk justere både farvekalibreringen og videobehandlingen, så billederne på skærmene altid fremstår optimal.

Derudover tilbyder Samsung intuitive værktøjer til oprettelse af indhold. Det hele for at kunderne kan få og skabe et mere strålende visuelt udtryk

AVDAN Samsung LED

Den bedste teknologi

Samsung LED skærme til videovægge er bygget på en integreret HDR-tilpasning med både LED HDR-billedforfining og HDR 10+-understøttelse: En teknologi som optimerer skærmens billeder, og derved skaber en mere ensartet, skinnende præsentation.

 

Samsung LED skærme Videovæg

Den bedste farvekvalitet

Skærmene er udviklet med fokus på at kunne vise nøjagtige farver. Røde, grønne og blå farvenuancer kan vises tydeligt uden forvrængning i lave gråtoneindstillinger. På nogle af skærmene er kalibreringsprocessen to-trins, for på den måde at sikre nøjagtig og ensartet farvekvalitet.

 

Se udvalget af Samsungs professionelle LED skærme til videovægge – HER.

Bemærk at du guides til Samsungs egen hjemmeside. Siden åbner i et nyt vindue.

Har du spørgsmål til de forskellige professionelle Samsung LED skærme, eller er du i tvivl om, hvilken skærmløsning du skal vælge, så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.