Samsung professionelle skærme

Samsung leverer en komplet samling af skærme og løsninger til mange forskellige formål og placeringer. Skærmene fås i forskellige opløsninger og skærmstørrelser, så de passer til enhver anvendelse.

Vi sælger et meget bredt sortiment af Samsungs professionelle digitale skærme.

Samsung professionel

Fantastisk lysstyrke og sikker farveensartethed

Generelt giver Samsung skærmene en professionel billedkvalitet med et rigtig godt kontrastforhold. Med UHD-billedkvalitet, en fantastisk lysstyrke og en sikker farveensartethed sikrer Samsung skærmene dig en førsteklasses billedkvalitet.

Nogle af Samsungs modeller er specialudviklet med ekstra høj lysstyke. Det gør dem særligt velegnet til ”window- eller outdoor-display”.

 

Professionelle skærme

Mange forskellige anvendelsesmuligheder

Den indlejrede MagicINFO-afspiller, understøttet af det kraftfulde TIZEN-operativsystem, øger skærmens overordnede ydeevne, og giver mulighed for brugervenlig indholdsstyring samt problemfri indholdsoverførsel.

Flere af Samsungs skærme tilbydes også med minimal kant, således at de kan sammensættes til én stor skærmevæg. Dette bruges ofte, hvor der er behov for et vist lysudbytte, men hvor økonomien ikke rækker til en LED-Wall løsning.

Skærmene har derved en meget bred vifte af anvendelsesmuligheder.

skærme samsung

Høj holdbarhed

Nogle af Samsungs skærme er IP5x-certificeret, hvilket betyder, at de har et støvafvisende design. Derudover er Samsung PHF- og PMH-serien samtidig udstyret med et frontpanel, der ikke blænder, hvilket øger læsbarheden selv ved stærkt lys.

Samsung skærme

Nøjagtig farve

Samsung skærme har en sikker farveensartethed, hvilket betyder, at skærmene generelt viser røde, grønne og blå farvenuancer tydeligt uden forvrængning. Det sikrer en meget høj billedkvalitet.

 

Haze

Flere af Samsungs skærme er med indbygget haze. Det minimerer uønskede og generende refleksioner i skærmen. Haze prioriteres ofte til lokaler, hvor man afvikler videokonference.

Professionel Samsung skærm

Se udvalget af Samsung professionelle skærme –  HER.

Bemærk at du guides til Samsung’s egen hjemmeside. Siden åbner i et nyt vindue.

Har du spørgsmål til de forskellige professionelle Samsung skærme, eller er du i tvivl om, hvilken skærmløsning du skal vælge, så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.