Sharp/NEC professionelle skærme

I dag er store skærme i mødelokalerne, til bl.a. præsentationer samt interaktivt indhold og samarbejde, en helt naturlig del af hverdagen i de fleste virksomheder. Sharp/NEC’s professionelle skærme står for en sikker investering, med skærme produceret af kvalitetskomponenter, et strømlinet design samt en høj driftsikkerhed.

Sharps/NEC leverer en lang række forskellige professionelle skærme, som passer til forskellige anvendelsesformål.

AVDAN professionel

Ekstra høj lysstyrke

Nogle af Sharp/NEC’s modeller er specialudviklet med ekstra høj lysstyrke, hvilket gør dem særligt velegnede til ”window”- eller outdoor-display.

Flere af Sharp/NEC’s skærme er derudover med indbygget haze, hvilket minimerer uønskede og generende refleksioner i skærmen.

Haze prioriteres ofte til lokaler, hvor man afvikler videokonference.

 

NEC professionel

Skræddersyede skærmløsninger til de fleste formål

Med et bredt udvalg af LFD-serier og talrige tilpasningsmuligheder leverer Sharp/NEC skræddersyede skærmløsninger til de fleste formål. Fra E-serien, som er Sharp/NEC’s entry-model til de specielle skærmløsninger med beskyttelsesglas.

 

Sharp NEC professionel skærm

Design, farvegengivelse og holdbarhed

Sharp/NEC’s skærme har generelt et slankt design med smal kant, som passer perfekt til moderne omgivelser.

Specielt Sharp/NEC’s P-serie opfylder de højeste krav til farvegengivelse, driftsikkerhed og holdbarhed.

 

Sharp AVDAN

Konstant høj læsbarhed under alle lysforhold

Sharp/NEC’s skærme er kendt som lysstærke skærme, der leverer en stabil billedkvalitet. En billedkvalitet, som automatisk kan justeres i forhold til lysforholdene. Herved sikres en konstant høj læsbarhed under alle lysforhold.

Samtidig er Sharp/NEC også kendt for at levere skærme med fokus på minimering af strømforbruget.

 

AVDAN Sharp

Omfattende tilslutningsmuligheder og en fremtidssikret skalerbarhed

Sharp/NEC skærme er bygget på japansk innovation, klassens bedste komponenter og fuld metalbeklædning. Et design der sikrer den pålidelighed, sikkerhed og lange levetid, som du forventer af Sharp/NEC-mærket.

Med Sharp/NEC skærme får du ultra-high definition-billedkvalitet, professionelle funktioner, omfattende tilslutningsmuligheder og en fremtidssikret skalerbarhed.

 

professionel skærm AVDAN

Se udvalget af Sharp/NEC skærme her

Bemærk at du guides til Sharp/NEC’s egen hjemmeside. Siden åbner i et nyt vindue.

Har du spørgsmål til de forskellige professionelle Sharp/NEC skærme, eller er du i tvivl om, hvilken  skærmløsning du skal vælge, så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.