Sony professionelle skærme – BRAVIDA Professional Displays

Vi leverer et bredt udvalg af Sonys Professionelle skærme – BRAVIDA Professional Displays. Modellerne leveres med forskellig opløsning, fra HD, 4K til 8K, og i skærmstørrelser, der passer til enhver anvendelse.

.

Skærmene er ideelle til bl.a. digital skiltning, skærmspejling og en lang række andre professionelle løsninger.  De benytter forskellige innovative skærmteknologier, som f.eks. LCD/LED og OLED.

.

SONY’s BRAVIDA Professionelle Displays har en fantastisk billedkvalitet, er nemme at betjene, tilbyder en lang række integrationsmuligheder og har lave driftsomkostninger.

SONY professionel

Kommuniker lysere og smartere

SONY’s lyseste 4K professionelle skærme er det oplagte valg til professionelt samarbejde. De kombinerer store, klare billeder med produktivitetsorienterede funktioner, og er ideelle til at dele indhold i forbindelse med teammøder og videokonferencer.

 

skærm AVDAN

Imponerende lysstyrke

Skærmene har en imponerende høj lysstyrke på op til 620 nits. Det sikrer, at billeder altid kan ses tydeligt. Den sofistikerede Full Array Local Dimming-teknologi lysner samtidig selektivt visse dele af skærmen, billede for billede, og sikrer derved en høj detaljeringsgrad i billederne.

Sony’s skærme foretrækkes ofte, hvor der er tale om lokaler med meget lys, især til digital signage eller andre opgaver, hvor lysstyrke har betydning.

 

BRAVIDA SONY professionel

Android

De fleste af Sony’s skærme leveres med indbygget Android-player. Vælger du en Sony Signage løsning, kan denne derfor afvikles med den indbyggede Android-player, fremfor med en ofte dyrere ekstern player.

 

professionel skærm AVDAN

Spektakulær 4K HDR-billedkvalitet

Skærmene har en kraftfuld 4K HDR Z1-processor med intelligent HD-opskalering og støjreduktion. X-Motion Clarity-teknologien sikrer en jævnere, mere naturlig gengivelse af hurtigt bevægende billeder på skærmen, mens TRILUMINOS-teknologien kortlægger farver fra en bredere pallette. Det giver mere levende, naturtro nuancer og toner.

 

Se udvalget af SONY professionelle skærme – BRAVIDA Professional Displays – HER.

Bemærk at du guides til Sony’s egen hjemmeside. Siden åbner i et nyt vindue.

Har du spørgsmål til de forskellige professionelle Sony skærme, eller er du i tvivl om, hvilken skærmløsning du skal vælge, så skriv til os – og lad os hjælpe dig. Eller ring på tlf. 87 45 60 90.