Tilmelding til Workshop den 24. oktober 2019 kl. 11:00 – 15:00

STED:

Aalborg Universitet, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København, lokale 0.091

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

På workshoppen vil du bl.a. kunne opleve følgende:

SONY TEOS
Med Workspace Management kan du opnå central styring af informationsflowet,  CO2 besparelser og et grønnere regnskab.

Workspace Management er, kort fortalt, en central styring af alle elektroniske enheder på en skole eller i en virksomhed, som gør dig i stand til at optimere den daglige drift.

Alt med en IP-adresse kan styres; Møderumsbookning, trådløs opkobling, infoskærme m.v.

Mulighederne med Workspace Management er mange. Vi nævner blot nogle få:

  1. Styr bookningen af dine lokaler

  2. Styrk dit informationsflow – med instruktioner i forbindelse med alarmer eller tilbud om ”food-to-go” fra kantinen sidst på dagen (det minimerer mandspild – og optimerer kantinens budget)

  3. Sluk alle enheder, når du ikke bruger dem. Det minimerer dit energispild, og forbedre dit CO2 aftryk.

  4. Styr alle skærme centralt – det minimerer medarbejdernes tidsforbrug, sikrer et ensartet professionelt udtryk og en hurtigere reaktionstid.

EDGE ANALYTICS
AI gør dine videoer endnu mere levende

Edge Analytics er et ideelt værktøj til at optage f.eks. forelæsninger, lektioner eller møder, som de studerende/mødedeltagerne kan se eller gense på et senere tidspunkt.

Edge analytics er bygget på Artificial Intelligence (AI), som gør det muligt for dig at optage videopræsentationer, hvor du bevæger dig rundt inde i din præsentation – så du bedre og mere tydeligt kan forklare og uddybe dit budskab.

VISION EXCHANGE

Et samarbejdsværktøj med indbygget Skype for Business

Samarbejdet foregår via et whiteboard eller en skærm, hvor både underviserens/mødelederens og de studerendes/mødedeltagernes input samles og deles. 

Alle benytter deres eget udstyr, som trådløst kobles på det whiteboard eller den skærm, hvor man samarbejder. Den indbyggede Skype for Business gør det muligt at samarbejde, selvom man ikke fysisk befinder sig på samme lokation.