God lyd i jeres auditorium

Indenfor de sidste år er regler og krav til både teleslynge og trådløse mikrofoner blevet ændret. Overholder jeres anlæg de gældende anbefalinger og lovkrav?
Et velfungerende højttaler- og teleslynge anlæg er et uundværligt hjælpemiddel for samtlige tilhørere.

Er lyden i jeres auditorium – samlingsrum god nok?

Et er lovligheden i de komponenter, der indgår i et lydanlæg i audutoriet/samlings-rummet, noget andet er justering og tilpasning. Ingen rum er ens, det bør justering og tilpasning heller ikke være. Hos AVDAN er vi specialister i god lyd.

Få et GRATIS lydtjek – og en udførlig lydrapport – af jeres fællesrum/auditorium

For at sikre, at I lever op til de gældende anbefalinger og krav om lyd i offentlige rum, tilbyder vi GRATIS at komme ud og foretage en udmåling af jeres teleslyngeanlæg:
Vi undersøger, om der er taleforståelighed i både teleslyngen og højttaleranlæget, og om I benytter den rigtige signalstyrke. Samtidig tjekker vi, at jeres mikrofoner kører på lovlige frekvenser.
Resultatet af undersøgelsen afleverer vi til jer i form af en udførlig rapport. Rapporten, som kan bruges som dokumentation, indeholder nuværende status og eventuelle anbefalinger til, hvordan lyden i jeres auditorium/samlingsrum kan forbedres.

Det gratis lydtjek er helt uforpligtende.

Gratis Lydtjek

Vil du også gerne have et gratis lydtjek, så skriv til os.

Udfyld fomularen, så kontakter vi dig