Teleslynge

God lyd i jeres auditorium

Indenfor de sidste år er regler og krav til både teleslynge og trådløse mikrofoner blevet ændret. Overholder jeres anlæg de gældende anbefalinger og lovkrav?
Et velfungerende højttaler- og teleslynge anlæg er et uundværligt hjælpemiddel for samtlige tilhører.

Er lyden i jeres auditorium – samlingsrum god nok?

Et er lovligheden i de komponenter, der indgår i et lydanlæg i audutoriet/samlings-rummet, noget andet er justering og tilpasning. Ingen rum er ens, det bør justering og tilpasning heller ikke være. Hos AVDAN er vi specialister i god lyd.

Få et GRATIS lydtjek – og en udførlig lydrapport – af jeres fællesrum/auditorium

For at sikre, at I lever op til de gældende anbefalinger og krav om lyd i offentlige rum, tilbyder vi GRATIS at komme ud og foretage en udmåling af jeres teleslyngeanlæg:
Vi undersøger, om der er taleforståelighed i både teleslyngen og højttaleranlæget, og om I benytter den rigtige signalstyrke. Samtidig tjekker vi, at jeres mikrofoner kører på lovlige frekvenser.
Resultatet af undersøgelsen afleverer vi til jer i form af en udførlig rapport. Rapporten, som kan bruges som dokumentation, indeholder nuværende status og eventuelle anbefalinger til, hvordan lyden i jeres auditorium/samlingsrum kan forbedres.

Det gratis lydtjek er helt uforpligtende.

Vil du også gerne have et gratis lydtjek, så skriv til os.

Udfyld fomularen, så kontakter vi dig

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.