Sikker, pålidelig og uafhængig

Prowise sikrer personer, data og produkter

Hos Prowise er privatlivets fred og sikkerhed noget af det vigtigste. Dette gælder alle aspekter. Fra medarbejdere til personlige data og fra kunder og leverandører til produkter, processer og softwareopdateringer. Uafhængige revisioner viser, at Prowise har alt under kontrol. For nylig opnåede Prowise igen Privacy Verified-certificeringen og blev belønnet med ISO 27001- og 9001-certificeringen.

Prowise har modtaget den tyske regerings godkendelse:

Har fået tildelt BSI IT-Grundschutz-certifikatet

Det tyske ”Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik” (BSI) har tildelt Prowise sikkerhedscertifikatet ”IT-Grundschutz”. Prowise er på nuværende tidspunkt den eneste EdTech-virksomhed på verdensplan, der er i stand til at præsentere sikkerhedscertifikatet. Prowise vurderes derved, som den ‘sikreste løsning til uddannelsessektoren’.

Prowise software opfylder de højeste sikkerhedskrav

Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (det tyske forbundskontor for informationssikkerhed) er øverste ansvarlig for IT-sikkerheden i Tyskland. De tester og evaluerer, hvordan virksomheder håndterer informationssikkerhed og datalagring. Det prestigefyldte IT-Grundschutz-certifikat tildeles kun, hvis de højeste krav til databeskyttelse er imødekommet.

Prowise modtager certifikatet for udviklingen af både ​​Prowise Presenter, Prowise Screen Control og Prowise Cloud Services.

Prowise garanterer derved, at håndteringen af data sker i henhold til de højeste databeskyttelseskrav.

Prowise Privacy & Security