Derfor køber Andel ind på SKI 02.70

Indkøb af 150 Microsoft Teams Rooms til Andels 6 forskellige lokationer er købt ind på SKI 02.70. Hvorfor?

Fordi de på den måde får præcis den løsning, de har valgt som deres globale AV-standard. En løsning, som deres interne arbejdsgruppe selv har formuleret ud fra Andels specifikke behov, krav og forudsætninger, og som derfor opfylder præcis deres strategiske behov.

Ved først at have udarbejdet en behovsanalyse, og herefter formuleret en AV-strategi, ved Andel præcis, hvad de har brug for, og hvad de skal have. Det giver herefter det bedste udgangspunkt for at vurdere, hvilken aftale på aftalemarkedet, der passer til dem og det de søger – og ikke omvendt.

For AV-løsningssalg vil det 10 ud af 10 gange være SKI 02.70., som er den rigtige aftale at benytte.

Aftaler på SKI 02.70 giver nemlig mulighed for selv at sætte standarden og selv bestemme præcis, hvad der skal indkøbes. Det betyder, at du er fri for at forsøge at få din AV-strategi til at passe ind i en ramme, nogle andre har defineret.

Udgangspunktet er en klar defineret AV-strategi

Andel har defineret en klar AV-strategi med fokus på ensartethed, brugervenlighed og sikkerhed. Det skal være enkelt, ensartet og intuitivt at deltage i fælles møder, uafhængigt af om det foregår fra et mødelokale, hjemmefra, i et transportmiddel eller ude fra en byggeplads. Til det formål er der defineret en række helt præcise standarder, som både tager udgangspunkt i det udstyr og de løsninger Andel har i forvejen, men også sikrer den fremadrettede brug.

Resultatet er: Præcis den løsning der passer ind i det eksisterende set up

Resultatet er, at Andel ved at købe ind på SKI 02.70 får en løsning, som uden problemer og tilpasninger kan indgå i resten af det system og set up, som de allerede har. En løsning, som bl.a. sikrer, at opkoblingsmetoder og udstyr er ens, så brugeren altid møder det samme set up, ligegyldigt hvilket mødelokale han/hun kommer ind i.

Overvejer du også SKI 02.70?

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med indkøb på SKI 02.70, udarbejdelse af AV-stragegi – eller ønsker du bare en uforpligtende snak om mulighederne med SKI 02.70, så tag fat i os.

Vi rådgiver om professionelle AV-løsninger til både store og små projekter. Ring til os på tlf. 8745 6090 – eller skriv.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Eller udfyld formularen

  Adresser

  Hovedkontoret

  AVDAN A/S

  Vrøndingvej 2
  DK-8700 Horsens

  AVDAN Skovlunde

  Literbuen 10B, 1. th.
  DK-2740 Skovlunde

  Adresser

  AVDAN Ølgod

  Viaduktvej 30
  DK-6870 Ølgod

  AVDAN Herning

  Cypresvej 4
  DK-7400 Herning

  Dokumenter

  Links

  Kontakt

  Tel: +45 8745 6090

  Email: info@avdan.dk

  CVR: 35382747

  Ja tak
  I må gerne ringe mig op