Hvad er det allervigtigste, når du skal købe AV-udstyr i dag?

Forskellen på Pro AV-udstyr og AV-udstyr udviklet til forbrugermarkedet.

Når du køber AV-udstyr til professionelt brug, skal du tage højde for flere ting.

For at AV-udstyret bliver en bæredygtig og økonomisk fornuftig løsning for din virksomhed – også på lang sigt – skal de løsninger du investerer i, både have høj kvalitet, være skalerbare, kunne integreres, være fremtidssikre, brugervenlige og have den nødvendige support.

Kvalitet og pålidelighed

Høj kvalitet og pålidelighed af AV-udstyr er afgørende for at sikre en problemfri kommunikation og præsentation i dagligdagen. Dette gælder både kvaliteten i lyd og billede, men også udstyrets holdbarhed over tid.

Derfor bør du også være opmærksom på f.eks. forskellen på professionelt udstyr og udstyr til privat forbrug. Professionelt udstyr er designet til at opfylde strenge kvalitetsstandarder, og tilbyder typisk bedre ydeevne, herunder højere opløsning, bedre lydkvalitet og mere avancerede funktioner.

Udstyr til professionelt brug er derudover designet til et helt andet brugsmønster end udstyr til privat brug. Det er bygget til at holde, og kan derfor typisk holde til at blive brugt af langt flere personer, i mange flere timer.

Skalerbarhed og fremtidssikring

Teknologi udvikler sig hurtigt, og du skal derfor også overveje, om det AV-udstyr, du køber i dag, kan opgraderes eller skaleres for også at kunne imødekomme fremtidige behov. Det sikrer nemlig, at du kan forlænge udstyrets levetid og at din investering forbliver relevant.

Professionelt AV-udstyr tilbyder i højere grad opgraderinger, af både hardware og software, for at sikre, at udstyret forbliver relevant og effektivt over tid.

Dette står i skarp kontrast til forbrugerudstyr, som ofte er designet med en “brug og smid væk”-tilgang.

Integration med eksisterende systemer

Nyt AV-udstyr skal kunne integreres med virksomhedens nuværende teknologiinfrastruktur, herunder konferencesystemer, netværksløsninger og softwareplatforme.

Til det formål er det en god idé at virksomheder har en AV-strategi og en AV-designguide.

En designguide er en detaljeret beskrivelse af, hvilket udstyr der skal indkøbes for at løsningen kan implementeres i det eksisterende miljø. Det sikrer dig mod fejlindkøb.

Professionelt AV-udstyr er designet til at fungere sammen med andet udstyr og systemer, hvilket gør det nemmere at integrere nye teknologier eller opgradere eksisterende opsætninger.

Det er afgørende for at kunne udnytte de nyeste teknologiske fremskridt og sikre en smidig drift – også fremover.

Brugervenlighed

Udstyret skal være let at bruge for alle medarbejdere, uanset deres tekniske kompetencer. Det sikrer, at det indkøbte udstyr bliver brugt – og at support skal bruge mindre tid på at servicere brugerne.

Support og service

God kundesupport og tilgængelige vedligeholdelses- og reparationsydelser fra AV-leverandøren er helt essentielt for at minimere nedetid og sikre, at udstyret altid fungerer optimalt.

Professionelt AV-udstyr kommer typisk med bedre support- og serviceaftaler, herunder adgang til teknisk support, reparationstjenester og udskiftning af dele.

Dette sikrer, at udstyret kan vedligeholdes og repareres hurtigt, hvis der opstår problemer, hvilket minimerer driftsafbrydelser.

Sikkerhed

Sikkerhed er ofte en større bekymring for professionelle brugere. Derfor er noget professionelt AV-udstyr designet med funktioner til at beskytte mod uautoriseret adgang og sikre dataintegritet. Det er særligt relevant i en tid, hvor cybersikkerhed er en voksende bekymring.

Denne stigende bekymring gør bl.a. at flere virksomheder og offentlige kunder vælger bl.a. at købe de særligt TEMPEST-godkendte skærme eller andet hardware, som er udviklet og designet til at kunne håndtere den trussel.

Miljøhensyn

Bæredygtighed er blevet en vigtig faktor for mange virksomheder. Valg af energieffektivt udstyr, der opfylder miljøstandarder, kan være en del af virksomhedens CSR-strategi. Flere af de professionelle AV-produkter har netop fokus på at minimere strømforbruget – og der findes derudover en række løsninger til central styring af AV-udstyr.

Vi fokuserer også selv på en miljøvenlig CSR-politik.

Det gør vi med løsninger, som bidrager til en grønnere hverdag. Vi har bl.a. fokus på vores egen brug af digital kommunikationsteknologi, vores handlinger i det daglige og på de biler, vi kører i.

Derudover understøtter vores produkter og løsninger bl.a. verdensmål nr. 4, 8 og 13, som handler om alles ret til kvalitetsuddannelse, bæredygtig vækst og det faktum, at vi er nødt til at handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

Er du i tvivl om, hvilket AV-udstyr du skal vælge? Hvilke løsninger der er bedst for din virksomhed?

Vi rådgiver om professionelle AV-løsninger til både store og små projekter. Vi hjælper med at udarbejde AV-strategier og AV-designguidelines. Ring til os på tlf. 8745 6090 – eller skriv.

Så tager vi en helt uformel snak om dine muligheder.

Eller udfyld formularen

  Adresser

  Hovedkontoret

  AVDAN A/S

  Vrøndingvej 2
  DK-8700 Horsens

  AVDAN Skovlunde

  Literbuen 10B, 1. th.
  DK-2740 Skovlunde

  Adresser

  AVDAN Ølgod

  Viaduktvej 30
  DK-6870 Ølgod

  AVDAN Herning

  Cypresvej 4
  DK-7400 Herning

  Dokumenter

  Links

  Kontakt

  Tel: +45 8745 6090

  Email: info@avdan.dk

  CVR: 35382747